15/11-08

Oj, nu är det länge sen jag skrev. Hmm, varför ha en blogg då?  Iofs så är det skönt att skriva av sig ibland så den får vara kvar :)

Igår
Var hemma hos patricia igår. Det var trevligt (: vi Käkade Tacos och sen kom Likan, vi skulle kolla på film.
Jag fick Chips av min bror så jag köpte lite godis också eftersom alla borde veta hur feta vi är ;D haha
filmen blev det inte så mkt med. Vi skulle kolla på rocky och sen på Rambo. Linkan tyckte inte rambo verkade så bra för hon tyckte den var en wannabe rocky film. Sen sa hon att hon tyckte att skådespelarna var så jätte lika. Patricia: Det är ju samma människa! Haha fy fan vad kul vi hade åt det ;D
Vi babblade på bara utav den igår. Det blev inte så mkt filmtittande. Sen gick vi till patricias rum och satt oss i sängen och rortsatte att snacka massa skit.
Av allt jag hörde igår vill jag banne mig glömma hälften! Asså i femman?! Ni två tar fan priset i det mesta! :D
Fast det var kul att vi för en gångs skull inte kollade på tv utan snackade ist, det var ett bra tag sen.

Idag
Trevligt man vaknade att att det dunsade i rummet. Jo då ska folket ut och röka, och jag vet inte om dom förstår vad smyga betyder för det där var verkligen att klampa.
Jag hatar att ha balkongen på mitt rum, funderar på att göra en bomb och spränga bort skiten och spika igen dörren.
Fan! vem var så dum att slå ihop lägenheterna! Då hade man väl kunnat vara lite smart att typ flytta ner balkongen eller göra detta till vardagsummet. men nej då. Eller vem är så dum att man börjar röka och måste ha skyttetrafik i någon annans sovrum. (när man sover)

Sen tyckte mamma att jag skulle vara vaken så hon sa god morgon gumman och slog på världens högaste musik!
HALLÅ! Jag sov så himla skönt och sen var jag halvt sovande och halvt vaken så kommer det en höjdpunkt i musiken. Jo den börjar gapa högre! Usch!
Hon lyssnade på om en myra och en ölburk, ja allmänt konstig låt.
Men det var ju inte ovanligt att min mamma är konstig :)
Tror det var Cornelius mamma lyssnade på :S

(Ja för alla som inte vet så lever alla på min dator som står i mitt rum, och den står här för att jag ska kolla på film för min dvd är tråkig. Och mattias dator dog för alla fläktar slutade funka och kablar brann av.)

Så ja Jocke, jag vet att du inte läser här men skaffa ett jobb för fanken!!! Så du kan skaffa eget boende så jag kan få flytta dit det inte är någon skyttetrafik! Men tänker banne mig inte säga något till dig för då blir du bara irriterad för att du vet att jag har rätt och att du är så himla lat. Men jag älskar dig ändå....

Usch när jag skrev datumet som rubrik så tänk det är November!! :O Tänk så tiden går fort! hmm. Inte bra, inte bra...

04/11-08

Sjuk, deprimerad, deprimerad, sjuk...
Som jag alltid sagt förut och jag säger det igen, det ska alltid vara något fel! Man kan aldrig ha det riktigt bra! Varför?!
Det är ju inte direkt kul att det alltid ska finnas ett problem! Ett stort!
Det enda jag önskat och kommer fortsätta önska är att nångång bara få vara, bara leva i frid och inte behöva vara orolig, ledsen eller arg över något, utan bara få vara glad och lycklig! Men det är tydligen för mkt begärt.

Men jag vet att det kommer en dag då lyckan kommer, men inte exakt när...


RSS 2.0