28/2-09

Igår gick jag och mamma ner på elgiganten och köpte en bärbar dator :) gissa om jag är lycklig nu :D
Så jag blev kvar hemma hos mamma till efter 12 i natt för att fixa med installering och avinstallera skit.

Nere på elgiganten hade jag problem om jag skulle välja en pentium eller en celeron. Men man skulle inte ha celeron för den var en svagare processor än den med pentium. Och jag vill ju inte ha en seg dator när jag ska jobba. Det känns lite onödigt och celeronen var ju såklart billigare men inte så billigare att det var värt de. Och min var inte så dyr heller :)
Ska senare hem till mamma och beställa ett mobilt bredband så jag kan sitta vart jag vill :)
Anledningen till att jag inte gör det själv är för att då blir det säkert något fel någonstans så jag måste skälla på mig själv ;P haha

Nu ska jag kolla lite när älsklingen spelar och dör :)


Målet i mitt liv!

Nu vet jag vad mitt mål i livet är! Att tjäna tillräckligt med pengar så det blir för dyrt för mig att bo kvar i sverige så jag måste flytta utomlands! Då säger jag bara, Spanien here I come!
Tänk själva du har ett arbete du jobbar med 2-4 timmar per idag eller mer om man nu vill, men det du behöver jobba som mest, sitter ute på din altan i morgonsolen med laptopen i knät och snegla på havet. Sen när du jobbat dom timmarna har du hela dagen framför dig. ( Alltså du jobbar med datorn) Du kan liksom sola bada shoppa what ever you like! Underbart!

Japp det är mitt mål i livet! :D

solen lyser :D

hello alla godingar!
Idag är det så fint väder att man ska nog lura ut mamma på en liten promenix :) Hon och jag skulle börja med promenader när Marias bröllop var över och allt hade lugnat sig, men då går mamma och blir sjuk :/ Men nu har hon frisknat till och det är skönt :)

Har funnit mig en ny bloggsida på brollopsguiden men massa trevliga tösar :) Eller ja jag har väl suttit där ett bra tag men kan ju säga att det är roligare där för mig med mitt prat om bröllop med dom än att sitta här och skriva om min vardag ;P

http://www.brollopsguiden.se/blogg/blogg_view.php?id=8760

Nu ska jag prata med min älskling :)


Ha det gött alla sötnötar :)

24/2-09

Hej alla glada människor som inte har något annat för sig just nu än att läsa :)

Jag håller på att "renovera" lite här hemma, vet inte om jag har nämnt det men det har jag säkert. Har inte så bra minne som jag borde ha :) Skulle måla klar men färgen räckte inte så jag får det inte klart idag iaf :( Och Ännu en sak, jag skulle måla om i köket också för ville inte ha väv med mönster som fiskben, så grymt fult. Mamma hade det tidigare men som tur var så tapetserade hon över det . Men nu ska jag få väv iaf, men utan fiskben. Ville ju måla om i köket i mörkgrått nästan svart. Skulle bli så snyggt med mina skåp.
Men om man har tur så kanske man kan måla väven sen :) *hoppas, hoppas, hoppas*

Påväg in hit på inloggningen hittade ja detta:

För övrigt kan jag upplysa om att denna dag på franska kallas för "Mardi Gras".
I Finland kallas fettisdagen för "fastlagstisdag".
I Österrike heter dagen "Faschingsdienstag" och firas med karneval och festande.
I England, USA och många andra engelsktalande länder, kallas dagen för "Shrove Tuesday", en dag då man äter pannkakor till middag. Här i norr finns en tradition av att även äta kams/palt denna dag.

Nej idag har jag inget liv och ja väldigt tråkig fakta man oftast bara läser när man har grymt tråkigt och ska logga in på bloggen för att slänga ihop något.
Nu ska jag tråka vidare i mitt liv och kanske spela Sims 2 litegrann. Ett barnskigt kul spel vill jag lova! :D

Hej då alla godingar!

23/2-09 Falun/Borlänge

Idag följde jag med mamma och Agneta till Falun. Agneta skulle kolla sina bröst, hon har nyss opererat sig för bröstcancer :( Men som tur var sa dom att det såg fint ut med läkningen och allt :)
Sen skulle vi ta oss en sväng på stan, mamma skulle kika efter mönster till mina tärnor.
Men inget hade öppnat än så vi åkte till Borlänge ist. Där satte vi oss på McDonalds och åt glass, eller tanterna drack kaffe oc jag åt glass. Sen sprang vi runt lite, fanns dock ingen affär med mönster :/ så har ännu inget mönster till mina tärnor. Men det löser sig :)

Jag hittade iaf jättesnygga krokar? till mitt badrum på indiska. Håller på att måla om i badrummet och sedan blir det köket. Tycket det är så spännande att pyssla om i vårt hem :)
Usch när vi åkte hem från borlänge när vi passerat hedemora så mötte vi en ambulans med blåljuset på, man tänkte väl att något fått en hjärtinfrark och måste till falun, men nej då ca 1 min bakom kom en till men med ljudet på också och efter den ca 1 min bakom kom en till med ljus och ljud och efter den en polisbil. Undra vad som hade hänt, har haft radio dalarna på hela eftermiddagen för att höra om dom skulle säga något där, men nej då... Jag kanske får reda på det en annan dag om jag har tur... Sa till mamma och Agneta att jag ville se vad som hände då kollade agneta på mig och mamma sa det får du snart och förklarade för agneta att jag vill blir ambulansförare. Det är så intressant!


Men nu ska jag fortsätta med mitt målande och äta lite mat (:


20/02-09

Idag har Patricia och Linkan varit här och ätit och kollat på massa film och snackat :)
Idag var väl bland den första dagen Linkan lagade sin första ordentliga måltid, eftersom hon ska läsa vidare någon annanstans lär hon lära sig ganska så snart. Så jag och patricia tyckte det var en bra ide att hon började idag.
Patricia skar kycklingen i strimlor, jag hällde över marinaden och geggade runt så all kyckling skulle få. Sen Fick det ligga i kylen 100 år. När det var klart fick linkan sköta resten. Haha det var en syn att se kan jag tala om för er alla! :D Malin vid en spis, det händer inte ofta. Men iaf hon fick steka på köttet och hålla koll på stripsen i ugnen. Vi påminde henne lite då och då men det gick skit bra för henne! Sen blev hon arg för att stekpannan stänkte på henne när hon skulle böja sig ner till stripsen, då skällde hon på den och sa att den attackerade henne när hon var i underläge. Haha hon vet hur hon ska göra för att få en att skratta sönder ;D Jag coh Patricia satt  vid bordet och var lite rastlösa när hon lagade maten. Men vi överlevde ;D
Oh, men när maten var klar, så äckligt gott det var! Muuuums!!!
Nu gick du miste om något Arvid ;P

Tidigare på dagen var jag och linkan upp till picka boo? och köpte godis till kvällen. Alexander och Linkans mamma var också med. Sen tyckte Alexander att han var skit cool för att han köpt massa mer godis än oss :P haha
Sen blev han sur för att han inte fick åka och köpa en back med läsk och Eva sa till mig att komma och handla i Alexanders kiosk när han öppnar. Haha den där ungen har sjukt mycke fantasi...

Tillbaka till efter maten..

Vi skulle kika på film, så eftersom jag och Linkan kollat på Jason (fredag den 13:de) i veckan var vi tvungen att kolla på 6,7 och 8. Så idag kollade vi på 7 och 8 . Snälla, Jason i Manhattan! nu får de väl ändå ge sig?! Fick sig ett gott skratt iaf. Sen kollade vi på Bolt, början trodde jag att allt var ett stort skämt, så kass. Men sen blev den faktiskt rolig ;D haha
Damdadamm! Sen kollade vi på Björn Gustavsson ett livsverk, fy så jag skatta. Han är inte riktigt riktig! Sen slog vi på lite gammal musik som man lyssnade på när man var liten, Spice Girls, five, Backstreets Boys och Ace of bace :) Sen pratade vi om massa olika skit, som sjukhusbesök och karlar och mer därtill.
Riktigt trevlig kväll, det måste vi göra om snart! :D


17/2-09

Jag tycker inte om när min syster är ledsen. Just nu är hon jätte ledsen och jag är hjälplös :( Jag kan inget göra. Och det gör mig frustrerad. Vill inte att hon ska känna så, hon ska ju för sjutton känna lycka !
Jäkla fredag den 13! Du var på fel dag! lär dig någon gång! Vad är det för fel på dig! Hoppas att hon snart blir glad igen.
vill höra hennes sjuka skämt på msn och hennes fnitter man nästan kan höra hit från stockholm.

Hon fick inte ens rätt tårta! Vad är det för fel på världen?! Hur svårt ska det vara att göra en CHOKLADtårta med en RÖD MATTA till? Nej då ger vi henne en vanlig tråkig tårta som vem som helst har! HALLÅ?! Ju mer vi pratar om det ju mer får jag reda på och ju mer blir jag förbannad! Vem strör kaksmulor i brudens hår? Vem är så korkad att den gör så? Man borde väl fatta själv att man inte vill ha kaksmulor i håret! ;o Åh! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Nu ska jag äta glass och svära för mig själv över idioter! och pussas lite på Jocke :)

Sanningar

7 sanningar

jag blev utmanad av; Patricia & Arvid (och nej jag vet inte hur man länkar ;P)


Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas
bloggar, så att de vet om utmaningen


1. Jag nästan bokstavligen dör när jag ser en räv, usch så läskiga!
2. Tycker inte så mkt om att sova borta, hemma ska det vara.
3. Ligger nån av mina bebisar (katterna) på stolen eller i soffan där jag ska sitta får dom ligga kvar, känner mig dum om jag måste flytta på dom.
4. Älskar mina mjukisbyxor och tunikor, bästa uppfinningarna ever!
5. HATAR offentliga toaletter! bland det äckligaste som finns. går helst jättekissnödig än att sätta mig på en sån.
6. Rengöring av toaletten. Äckligt som tusan, ber någon annan (i hushållet då) rengöra den åt mig.
7. Festingar gör att jag får ont i magen. Paniken stiger när katterna kommer in med krypen!


Jag utmanar: Maria Andersson (kan inte hennes blogg i huvudet, har inte lagt in den på denna dator ännu)
Ja sen alla som känner sig utmanade att skriva om 7 sanningar :)


06/02-09

Idag var det bara jag och linkan, Emma och Robin i skolan ;P Haha det kändes ganska konstigt att ha lektion med så få.
Kände mig duktig som jobbad på i-valet, har foto så det är väl egentligen inte så svårt, så jag framkallade lite bilden. Blev jäklarns nöjd med dom :) Sen hittade Emma en favorit på sig själv som hon fick :P

På naturen idag skulle vi räkna ut hur mkt det skulle kosta om vi hade på alla våra lampor i en timme sen skulle vi göra ett test på hur duktiga vi egentligen var inom miljö. Testet tyckte jag skulle byta matvanor.  Säkerligen bara för att jag äter kött till varje måltid på dagen! Men glöm att jag tänker ta bort mitt kött! Jag är född till denna värd till att äta mitt goda kött.
Men iaf när lektionen var slut skulle vi käka, det var typ lasagne, men ta bort köttfärsen och sätt dit strimlad skinka så är det vår mat för dagen. Den var rätt okey. Men Emma missade bussen hon skulle ta hem och mådde dåligt av maten. Se kommer linkan och säger att hon också mår dåligt! Usch! Hoppas jag inte bilr dålig jag också, tänkte jag, Jag skyllde på deras grönsaker dom åt, för jag åt inga :D

Men när jag kom hem somnade jag halvt vid köksbordet, men hela tiden åkte denna meningen genom huvudet "du får inte somna vid köksbordet, pinsamt om jocke och hans kompis kommer till köket och du sover". Men jag tror jag iaf slumrade till. Messade linkan och hon sov! :o Det var då jag kom på att skolan har satt i sömnmedel i maten. För så trött har jag nog aldrig blivit, men som vanligt skulle mamma förstöra min teori med att säga "din kropp är inte van med vitt mjöl det är klart du blir trött" (tänker på pastan)

Sen gick jag och jocke för att storhandla lite :) sen hamnade jag bara lite här och hatar jockes tangentbord, men har fått in snittsen med att skriva på det nu, var ett h-vete i början. Nu ska jag förpesta någons liv! :D

5/2-09

Man ska inte vara kompis med Patricia. Det fick jag bevisat för mig idag. Hon är "kompismisshandlaren". Fick mig en känga av hennes klack rakt över näsan idag. Ont till tusen gjorde det! Sen kom blodet. Var lite röd ett tag efter men det gick över :)
Men som tur var så var det inte meningen! ;D hon har bara 2 särskilda hjärnor till sina fötter som lever ett eget liv. (hjärnorna är sadistiska)
Det var en lättnad att det började blöda, sällan det blir ett blåmärke då. Så nu har jag mig bara ett litet rivmärke över nosen men det kan jag leva med ;P

Peder ringde mig för ett tag sedan. Marias toastmaster. Jag var tydligen väldigt svår att få tag i ;P vilket inte jag tycker? haha
Han ville veta om jag fått någon info från någon som vill hålla tal, men jag hade inte en katt. Han hade varit nervös att det skulle bli alldeles för många. Men vi vet iaf att Tomas (morbror) ska hålla tal. Men folk brukar alltid säga till när dom kommer dit att dom vill hålla tal. Men det blir mer kaos :s
Men det löser sig till slut. Det ska det iaf göra det har inget eget val i det här fallet :)

RSS 2.0