Designen

Nu har Malin fixat min design igen! : ) Blev skit nöjd, hon blir banne mig bara bättre och bättre : )
Det gjorde hon minsann bra!! :D Tack igen Malin

26/5-09

Idag var jag och solade med Alexandra. Skapligt skönt det var, så vi ska ta en ny sväng på torsdag : )
När jag kom hem hade hyresvärden ännu inte målat mitt kök : ( blev besviken, men han kom och sa att han skulle måla i morgon och på torsdag, så det skulle bli klart innan helgen, skönt tänkte jag eftersom människor kommer hit på fredag. Vill inte ha dom här om det ser ut som kattskit här hemma ;P
Oh det kommer bli så underbart fint så kommer sitta i köktet hela livet efter det : )

nu ska jag skölja ur färgen ur håret och ha tråkigt + springa i tvättstugan : )

Måndag morgon...

Idag har Igge haft föreläsning om Snällhet, glad och ledsen. Sen diskuterade vi vad vi skulle ge till lärarna. Vi kom fram till att vi skulle ge Igge en wisky. men det känns dumt om vi inte ger dom andra lärarna något. Det vill jag, känner mig elak annars. Hmm... Det blir ett problem att tänka på.
Vi disukterade även Champagnefrukosten, Det blir en fest de!!! :D mums säger jag bara. Det kommer bli så kul. Nu ser jag faktiskt fram emot att ta studenten! : )

Nu ska jag diskutera med dom andra RBLmänniskorna och Walle : )



Have a nice day... ( :

Lördag, kväll och tv

Idag har jag och Linkan jobbat med svenskan. Vi har gjort ikapp dom frågor vi låg efter med och det är underbart! : D Nu är det bara 2 prov kvar. Men dom blir jag nog klar med i ett nafs ; P

Just nu kollar vi på Eurovision song contest. Hittills har det varit några få bra, men shit allvarligt! Vissa är ju bara pinsamma. Och det verkar vara något med fioler också... hmm... Jag har kommit fram till varför jag somnat dom flesta gånger jag sett detta, det är ju för sjuttsiken vaggvisor. Men kanske inte just nu. Hon som sjunger ser ut som Cher och har botoxface : O Sen är det playback också, fast linkan vill förstöra och säga att det bara var när hon gick loss på trummorna men nej, varför inte fuska hela och bara den lilla pluttstället...
Nu ska jag fortsätta och kolla och försöka få linkan att diskutera lite ; P

Önska mig lycka till på den ; D

8/5-09

Idag vaknade jag före klockan igen, som alla andra dagar den här veckan. : / Men det var väl iaf bra för då kom jag upp i tid : )
I morse, för en gångs skull slog jag på tv och kollade på Vakna med the voice. Både Paul och Jakob är inte där dom är borta så då har dom vikarier, den ena är Kjell. Han är banne mig inte klok på en fläck! Men shit vad han är rolig! : D
Det var han som höll i rapattack idag. Haha det var så sjukt kul, han gjorde den till sig själv. Sen var det massa som hade mailat in och berättat att det bara var skit typ. Att han hade förstört allt, men dom kan ju inte mena allvar?!
Nej det kan dom inte. Då är dom ju knäppa! Men jag diggade det stenhårt! : D
Sen möte jag upp Patricia på hemköp och vi gick till skolan efter lite shopping där inne.
Nu sitter jag här och ska skriva ett CV till foto men det vill inte komma fram något och vet inte vad jag ska skriva.
Men om jag har riktigt tur så kommer det upp något i det smarta huvudet! ;D haha


adios! : )

Klockan är morgon...

Hej alla glad så här tidigt på morgonen! : D Igår var jag inte alls på bra humör men nu när jag sovit är jag hur glad som hellst fast det är tidigt : )
Ska snart klä på mig och skit och göra det där man alltid gör varje morgon. Undra varför man aldrig tröttnar på det? För det skulle jag gjort om jag var medveten om det ;D haha
Skulle ringa och väcka Malin idag. antar jag. eftersom hon bad mig ringa henne när jag går upp. Skickade först ett meddelande för att se om hon redan var vaken, sen dog telefonen. Och jag har ingen laddare för den har min käre bror.
Hmm, hur ska jag nu få tag i den människan? Hon får nog klara sig själv *fniss*

Idag innehåller hela dagen MEDIA! känns jäkla segt, har nada att göra och vi sitter bara i rum och ser dumma ut. Men jag och arvid (malin nämnd ovan för er som inte fattar) ska göra klart vårt arbete idag. Ska bli så jäklans skönt!!! :D

Nu ska jag använda min glädje till att dra röven till garberoben och hitta några trasor att ta på sig...


Heeeeeeeeeeeeeej sålänge! : P

5/5-09

Idag hamnade jag hos Patricia, vi ska plugga islamen och samhällen. Men vi kom in på att diskutera om et som stod i annonsbladet, den rosa kampanjen. Den ska tydligen få ungdomar att dricka mindre. Men allt som stod där visste man redan. Varför inte bara visa ungdomarna från start hur det är i den riktiga världen! Låt gamla alkolister komma och prata om dur dom hamnade där dom hamnade, hur skadade deras kroppar draddades av allt och framförallt så tror jag att dom började dricka som unga. Visa i skolan hur organen och allt blir hur sjukt det egentligen är! jag kan säga att jag ångrar att jag började dricka i så tidig ålder. Jag tror att ungdomar som dricker i tidig ålder har dålig självkänsla och dåligt självförtroende.

Men sen kom vi och in på att prata om en sida på internet där självmordsbenägna skriver till varandra. Jag fick en chock när Patricia och Linkan sa att det fanns en sån sida. Inte nog med det, det står hur man kan ta livet av sig, hur djupt man ska skära och var, vilka tabletter man ska ta för att det ska ta på riktigt. Allvarligt var är världen påväg?!
Det är sjukt hur människor kan sitta och uppmuntra varandra, typ vi ses på andra sidan, hoppas det går som du vill osv. Hur sjukt som hellst! Det är så egoistiskt och fegt att ta sitt eget liv! Dom fattar verkligen inte vad dom lämnar för sorg efter sig!
Bläääääääää!

Idag hade jag i alla fall "avvecklingssamtal", Johnny min lärare kallar det så eftersom det är sista gången. Men det var i alla fall skönt att höra att jag hade bra närvaro och jag kommer hinna klart med mina saker så jag får mitt slutbetyg! underbart! Men jag ska i alla fall läsa ett 4 år för jag ska läsa ämnen jag måste ha för att utbilda mig vidare. Hoppas man får det Johnny tror att man fick göra det men var inte säker på det . : ) Glad är jag ändå för nu kan jag andas ut.
Jag somnade när jag var hem på håltimmen för att jag äntligen kunde slappna av. Sen kom Wilma (kissen) och la sitt huvud på min arm och vi sov som gullegrisar tillsammans. Haha Frida (andra kissen) hade krypit in i påslakanet och sov där  : )

Nu ska jag få Linkan och Patricia att plugga lite : D

Valborg!

Igår var det valborg. Förstår inte grejen med valborg egentligen? Visst det är typ att välkomna våren som redan är här och då kan vi ju lika gärna välkomna en annan årstid. Nej det med valborg har jag aldrig fattat, folk super ju bara i alla fall. Det är ännu en undanflykt för att få supa skallen av sig. Man super ju vid alla högtider idag. Gå ut en lördag och sup ist för på julafton, nyår, valborg osv... Hmm...
Men till gårdagens dag : )

Jag grillade med mamma, Jocke, Mattias och Malin (syster). Det var hur gott som helst, sen ringde Linkan, hon ville grilla men jag som redan var klar med det så hon fick grilla själv, men hon kom till mig och fick det vi grillade ist : )
mums kyckling...
Sen käkade vi jordgubbar och grädde sen bar det av till Holmen. Jag kan ju säga att det var knappt något folk där men vi gick och satte oss vid karlfeldtsstatyn och snackade : )
Sen gick vi upp mot  stan och då ringde John upp och sa att han och Adam kunde komma ut : )
Vi gick ner till holmen igen efter en tripp på döde centrum där vi mötte en full Nicole, en full Sandra, en full Sarah(?) med karl Haha..
På holmen mötte vi en snubbe som skulle mucka gräl med John för att John tittade på honom. Han sa åt oss att gå åt det håller och dom åt det andra. Det roliga var att vi redan var påväg åt de hållet han sa. Shit asså, patetiska människa.
Han sa även åt Linkan att klä sig som en riktiga människa, men hur klär sig då en riktig människa? Är vi alla inte riktiga människor? Hur är man om man är på låtsas?

Valborg innebar iaf fint väder : ) Förra året var det kallt och regnade.



Jag hade en kul kväll med er! : D thanks!



 


RSS 2.0