30/10-08

Var igår och provade klänningar med min syster :) (Mer detaljer på min andra blogg) (youngwedding.blogg.se)
Var jätte kul, sen ville patricia att vi skulle gå ut och ta en öl som blev fler öl när Patrik och hans vän Stefan kom dit.
Efter en stund kom Micaela dit, Patricias barndomskompis, och hon betedde inte sig som Patricia varnat mig för. Hon var jätte trevlig. Efter vi varit där vi var, vad det nu hette, så skulle vi gå till kelly's? var det så det hette?
Men Patricia såg för full ut tyckte vakterna, men Micaela sa att vi skulle prova på gröna jägaren för där kommer typ vem som helst in, dom brukade tydligen inte bry sig om hur full man var. Haha, vilken otur för oss då :P
Dom tyckte samma om patricia :P Haha

Efter det gav vi upp och skulle åka hem, men jag ville åka hem till maria och sova där ist för hos Patricia, ringde henne ja då var hon tydligen på Big ben och skulle gå till Kelly's så jag åkte till kelly's och Patriks vän var snäll och följde mig dit så inget skulle hända. Sen fick jag vänta där ett tag på att Maria och Benny skulle komma dit, men till sist kom dom dit (:
Ja det var ju inte till att åka hem inte, nej nej, jag fick mer groggar, en piggelin bla :D Mums. fast den smakade inte lika bra som den jag drack förut, dom kanske bara var lite dåliga på att göra den?

vid tre när dom stängde skulle vi åka hem, jag sprang och köpte cola och chips sen åkte vi hem, vid halv 4, 4 tror jag den hann bli. Nej det tog inte en halv timme att handla, Maria och Benny skulle prata med massa människor ;P
Sen i Taxin SHIT! vilket gnabbel det blev där! Jag ville bara skrika att alla skulle hålla käften för att det var irriterande när den ena sa så och den andra si, men jag hejdade mig, väl hemma fick vi inte upp dörren! Då kom vi på att båda låsen var låsta och den ena var lite krånglig så vi fick ta i. Den blev det en diskution här, om någon salladin.

Så jag tog mina chips och min läsk och satt mig i sängen och pratade med Alice, katten. Vi hade det trevligt vi :)
När dom väl slutat diskutionen så skulle maria bjuda mig på en grogg med sprit och cola, men min mage var inte riktigt med och den blev skit stark och jag somnade i från den, så jag fick sova nån gång typ vid 5 sådär ;D haha

Shit vad mkt det kan hända på en kväll! :O

29/10-08

Vaknade för en stund sen :) Väntar på att syster ska vakna så vi kan göra oss klara och yra runt (:
Har även färgat håret, tog en färg som inte var så mörk men den blev jätte mörk :O Blev inte nöjd iaf.
Men det är väl sånt som händer alltid, haha man kan ju inte alltid ha tur i saker och ting.

Oh nu vaknade hon ! :) Kanske bäst att göra sig klar för vi måste vara iväg vid 1 för vi har tid 2 på en butik :D

Skriver nog mer senare.

Tjingeling så länge

24/10-08

Så skönt det var att komma hem idag. trotts att dagen har gått fort. Jag fick hålla på med julgranspynt idag (:
Det var faktiskt kul! :D Åh Houtan sa en sak till mig så jag blev helt lycklig! Det var om Expo! Men mer får ni inte veta, för det förblir en hemlis sålänge :)

Var iaf och käkade lunch med Patricia idag på corner :) trevligt som vanligt. Sen gick hon och köpte godis på marknaden, höstmarknaden. Ska gå i morgon med Jocke och hans mamma. Ska köpa mina äslakde strumpor med motiv som jag alltid köper på höstmarknaden. Dom har så himla roliga strumpor. sen kanske det händer att man köper nya strumpbyxor i plus också, mina har gått sönder :/ Fast den här gången vill jag ha bruna också:)
Jag har verkligen fått nått fnatt på brunt, men det är banne mig en underbar färg (: (om det är rätt brun)
I morgon eftermiddag eller något sånt kanske jag drar mig till sthlm. Men jag är inte säker ännu.
Det skulle bli himla kul men jag får inte pengar fören på söndag så det kanske inte blir så himla kul iaf. Men skit samma det visar sig väl vart jag hamnar ;D

Nu ska jag fortsätta att vara lycklig och yra runt på nätet ett tag till och sen sleepa lite :)

Bye bye, eller Natt natt kanske !!!

23/10-08

Usch, jag är så himla trött varje dag när jag kommer hem, det är inte roligt för man orkar ingenting.
Så då orkar jag inte skriva här heller. Men nu tog jag mig ork att sitta vid datorn idag, höll nämligen på att somna när jag kollade på glamour. Usch jag hatar det programmet men kan inte sluta titta, så jag antar att jag inte riktigt hatar det ;D

Just ja, ringde ju chefen över rektorn men det va inte till så mkt hjälp eftersom han var på deras sida. Bara för att jag var elev så får man inte sin vilja igenom, för "vuxna" och "vuxna" håller ju ihop fast det varit fel eller inte. Men men skit på dom.

Ska till sthlm nästa vecka eller till helgen har inte riktigt bestämt mig när det blir av än.
Men ska iaf myspysa där och ha dett gött med maria, ska även hälsa på margareta, ska bli kul för det var väldigt länge sen, hmm hon bodde i Luleå då :O Men nu bor hon i sthlm.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, är så irriterad! på nån!
Men skit i den, nu ska jag ha det gött och sova snart :)

Natt natt (:

161008

Idag ringde jag skolverket, dom var verkligen inte mkt till hjälp!
Det är tydligen upp till kommunen när man ska ha loven. Men han kunde inte svara på varför vi stackars mediamänniskor måste bli utsatta, det är bara vi på media som inte får höstlov om inte handledaren säger det...
Jag blir så trött. Ska ringa kommunen i morgon igen, för han jag skulle prata med idag var inte där på eftermiddagen.
Så jag ska vinna till slut :) Haha mamma tyckte jag skulle bli politiker eller något för att jag håller på som jag gör ;D

Men nog om detta deppiga snack. Det får fortsätta i morgon, eller det slutgiltigt svaret kommer existera i morgon...
Usch vad läskigt det lät :S
Snart ska jag äta mat bara sådär :) pannkakor, mums ! 
Patricia har lurat in mig på något som heter GratisKläder.se
Hon tyckte jag kunde bli medlem där så då bidde jag det :P

Men nu ska jag ner och äta mina pannkakor :D






http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=54325

151008

Usch, var till skolan idag för att prata med rektorn om höstlov. Det gick ju dock inte så bra!
Varför kan inte vuxna förstå stackars ungdomar som ser fram emot sina lov?!
Vi berättade det vi hade på hjärtat men tydligen så sa den rektorn vi var till på morgonen att det var en intressant fråga eftersom inte någon annan från mediaprogrammet dom tidigare åren varit där och frågat.
 
Men kanske för att deras arbetsgivare på APUn sagt att dom får det eller så har eleverna bara sagt att dom ska ha det. Men jag tycker det ska gå rätt till. Jag tycker inte skolan ska ge praktiken så fria händer.
Jag tycker dom borde ha regler man kan följa. Men dom säger bara att man ska gå efter det som sägs på praktiken och om dom säger inget höstlov så är det inget höstlov.

Men GAAAH! Vi går ju då för många dagar i skolan! Det har dom kanske inte tänkt på. Jo så smarta har dom varit, men eftersom dom 2 första veckorna före våran praktik har vi inga schemalagda lektioner så räknas det tydligen så att höstlovet går bort. Men Vi sitter i skolan från 8.40 till 16.00 och jobbar med vårt projektarbete. Men det räknas väl tydligen inte. Som vanligt.
Vi går iaf för många skoldagar. Just ja, glömde nämna att även om det PÅ RIKTIGT blir för många "skoldagar" så räknas det inte för vi har praktik. Finns det något sjukare.

När jag var hem på lunchen frågade jag min bror, som också har praktik, om han hade höstlov, då hånade han mig nästan och sa ja, klart jag har. Ska det vara skillnad på vilken linje man går?!
Jag ska i alla fall ringa skolverket i morgon, för jag ger mig inte! Och om inte just jag får höstlov så kanske jag kan hjälpa som stackarns mediamänniskorna som ska ha APU nästa år så dom får det lite bättre.

Man kan tydligen inte förvänta sig mycket från den skolan...

RSS 2.0