27/3-09

Hoppade ivalet idag och tog en promenad. Tog med mig kameran och tänkte ha ivalet på promenaden ist. Jag hamnade nere på holmen sen och fick ganska så fina kort :) Sen var det bara hem och duscha och dra till skolan till naturen... Vi pratade om ozonet som tydligen har blivit bättre än tidigare.
Var tvungen att kopiera Linkans häfte till nationella på onsdag, vet inte vart jag har förlagt mig mitt. :s Typiskt mig att lämna minnet på kudden varje morgon.

Nu sitter jag här och ska egentligen plugga på till högskoleprovet i morgon. Eller jag ska bara få hjärnan i rätt "balans". Har t .ex. inte jobbat matte på ett år :p lite ringrostig(?) där...
Men jag tänker bara att det blir som det blir för så blir det. Orkar inte ha förväntningar på att jag ska klara det eller sumpa det. : )

Nu ska jag väl göra det jag ska och sen städa : ) Det blir skoj... Not...


Gamla byn



 

Ha det gött


26/3-09

Idag tog jag en tripp ner på stan med Linkan. Vi mötte upp Jocke och gick till corner och fikade : )
Jag köpte en kaka med chokladbitar i, vilket jag inte skule gjort. Blev helt hyper av den! :o helt sjukt! Men jag och Linkan hade dökul ändå ;p
Sen har vi den där läskiga ungen som drar sig fram överallt på corner. Jag och Linkan skrattade så tårarna rann (jag iaf) sen satt ungen och stirrade på oss och sen trodde hon att vi skrattade åt henne så hon började hasa sig sakta fram mot oss, men hon hann inte enda fram, som tur var kom hennes mor och tog bort henne. kändes befriande. Sen ville inte Jocke sitta kvar där med mig så vi gick in i plus ist. Jag "råkade" få med mig lite nytt hem. Ett linne som är en klänning. Det är som ett linne som är långt så det blir en klänning, sen blev det en ny foundation(?), puder, rouge och shampoo, balsam och duschkräm ;P Men de 3 sista lurade h&m på mig, för om man handlade för 400 fick man 100 kr på presentkort och mitt gick på över 300 så det blev väl en bonus antar jag ;D haha

Jocke gick hem han orkade inte vara kvar med oss. Så när jag och linkan gick hem frågade hon varför kaka just heter kaka och inte koko t. ex. Så vi har nu döpt om kaka till koko men hon säger cockie eller kacka... Förstår mig inte alltid på den damen ; P

Fick present av linkan idag : ) bättre sent än aldrig. Det var 2 glas, 2 muggar. Jätte fina! : ) Dom ska vi dricka läsk ur i sommar : )










Patricia hade varit på kryssning så hon köpte Gin till mig : D Muuuuuums!!! Så ska bara ta reda på vad dom kostade så hon kan få pengar i år och inte om 100 ; D haha
Linkan fick sin älskade tub med sprit i nu, äntligen, eller inte ; D Hon blir helt flum av den och yrar om massa skit och grejer. Den har lemon smak men hon yrar om att det är lime och lemon samma sak ;D haha
Hon kan hon om hon vill : ) hmm, vad mkt hon det blev

Vi kollade även på en snurrig film hos patricia. Det var en tjej som blev kidnappad av en gubbe som hade paserat deras fönster under veckor? Sen blev hon inlåst i ett rum och gubben satte på dörren och porslinsdockorna. Sen snurrade det om att hon var en häxa enligt henne men så var det tydligen inte för hon eller han drömde det. Ja kort och gott den var helt knäpp! Det slutade iaf med att han sköt sig själv för han ville vara hennes pappa men hon rymde...
Sen tycker malin att det skulle bli en uppföljare på den fast då skulle hon kidnappa en liten pojke och stänga in i ett rum och sätta på en dörr med flatlöss? Undra om jag tolkade henne rätt ;s



Natt natt!

25/3-09

Äntligen fick jag slingorna gjorda... Dom har legat och skräpat i mammas soffa i flera veckor nu. Så igår gjorde jag dom men jag orkade inte ha i dom hela tiden ut, var så himla trött så dom är inte så starka. Mer ljusbruna : ) glad att dom inte är orangea(?) iaf ; D
Idag blir det att städa och kasta bort allt som inte har en plats. Så onödigt med så mkt skit som ligger och stökar ner...
Idag är det sommar ute! Eller sommar och sommar solen lyser och det är snart sommar! : D Jag blir alldeles lycklig!
Ska klä på mig och ta en mysig promenad, kommer säkerligen dra med min karl och vi kommer hamna på stan ; P har lite grann som jag vill ha köpa : ) Så han får gott följa med.
Ska bara väcka honom.


Hej så länge ( :

22/3-09

Jahapp. Då har man gått och blivit sjuk också. Det var inte det jag hade hoppats på : / Men varför inte? Det börjar ju växla mot vår och då blir jag alltid sjuk... Får nysa hela tiden. Känns som att hjärnan ska komma ut..
Kollar på Tyra show och shit vad damerna handlar! :O En kvinna låg i skuld på 60 000 dollar! För att hon måste handla, handla och handla... näää sånt förstår jag mig inte på..
Usch har tvätt idag också ;S det är inte kul, fast idag kan det bli lite kul för jocke ska lära sig att tvätta ;D Haha
Men han får inte tvätta ensam först en det han kan på riktigt. Vill inte ha rosa tröjor eller gråa ;P

Nej nu ska jag kolla om det är något på tv



ha en bra dag..

Nattens händelse

Natten som var träffade jag upp Linkan och vi gick till markus och snackade. När vi stått där ungefär en timme, vad är det vi ser då? Jo en grå volvo som åker mot oss. Det kändes jävligt obehagligt kan jag säga, när dom stannat sådär 1 meter ifrån med bilen åker rutan ner på passagerarsidan.
(Konversationen mellan mig och henne)

-Hej! vi är från polisen.
-Va?
- Vi är från polisen.
- Jaha Hej
-Är det något fel?
- Nej vi pratar bara hon mår inte så bra.

Självklart kollar dom på en som att man supit.
Och verkligen studerar ens ögon.

-Är det något vi kan hjälpa till med?
-Nej det kan ni inte...

Då kunde dom äntligen åka. Trodde jag skulle dö av skratt sen. Det kändes så patetiskt att dom kom fram sådär. ;D
Men har dom inget bättre för sig än att åka och kolla vad 2 tjejer gör på marusskolan så varsågod.


20/3-09

Jag är fortfarande helt förstörd. Trodde det skulle kännas bättre idag än igår men det gör det verkligen inte. Jag vill bara ställa mig och skrika! Jag vill bara stänga in mig i ett rum ensam och aldrig komma ut igen! Visar inte för någon hur jag känner just nu. Känns som att dom inte förstår, kanske till en viss del, men faktum är att en del av mig faktiskt dött! Nu ska jag lära mig leva med det också! vissa kanske tänker nu, men hallå! det var bara katter. men det var inte bara katter för mig, det var mina familjemedlemmar, mina bebisar.Ingen kommer fatta hur detta har skurit sönder mig! Skrattar för att inte gråta, ler för att inte se ledsen ut! Faaaaaaaaaaan! på ren svenska! Varför skulle jag just drabbas av detta! Varför ska alla jag älskar dö ifrån mig! VARFÖR?!

Drog till Patricia i morse för att jag inte orkade vara hemma. Trodde det skulle göra mig gladare. Men det trängde sig fram och jag kände fortfarande att jag ville gråta! Jag kan inte höra deras namn eller tänka på dom får då rinner ögonen men problemet är att jag kan inte sluta tänka på dom och jag vill inte gråta så jag sväljer det ist och får ont. Har haft en orolig nervös klump i magen samtidigt som jag mått så himla illa. Mamma sa att det kallades djup sorg. Men det är första gången jag känner en sån obehaglig känsla. Och den vill inte försvinna.  

R.I.P

Mina älsklingar! mina troll! Nu har ni lämnat mig för att gå till det bättre. Jag vet att ni båda var sjuka och led i denna värld. Allan min gubbe, du blev så konstig, du var inte dig själv. Vetrinären sa att du blivit dement, dina skorpor på huvudet kunde vara cancern som kommit ut och att du började bli blind. Det är inte rättvist! du skulle ju alltid finnas kvar! Du var den som fick ta många tårar från mig. Du var så underbar och pratsam. Älskade att prata med dig, man fick alltid respons tillbaka från dig. Men den gången du bet mig så hårt att det nästintill blev hål visste jag att något var något som inte stämde. Har setat nästan 2 timmar med dig och Alfons i min famn.

Ville inte släppa er men orkade inte mer. Kunde inte sluta gråta. Alfons blev misshandlad när han var bebis,sparkad och slagen. Det resulterade i att hans njurar tog skada. Han var nästan en fullt renrasig katt, dom tål oftast inte skitmat från en vanlig affär. Men han fick äta det ändå fast han spydde. Han flyttade till min syster sen och fick det bättre med massor med kärlek. men han mådde ju fortfarande dåligt. Tillsut fick han flytta till oss. För syster tog beslutet att han skulle bo med någon som alltid var hemma. Jag spenderade flera flera timmar om dagen med honom. Borstade honom klippte knutar och myste medan han drägglade. Min dunboll. Vetrinären sa att det bästa för dig var att få somna in, Du var så trasig. Jävla människa! Hur kunde du göra så mot en katt?! Sjuka jävel! 

Ni såg ut som att ni låg och sov, ni blev inte ens stela. Era små tassar blev lite kyliga men ni såg så fridfulla ut där ni låg.
Saknar er redan. På ett sätt känns det skönt att inte jag hade behövt säga hej då innan ni åkte iväg. Det hade bara gjort allt så mkt jobbigare. Är glad att jag fick det sista av er vid liv som en bra stund och inte en sorgsen. Nu tröstar jag mig hos Sune och Victor. Dom får ta mina tårar nu. Victor blev helt förvirrad när han kom till köket och alla grät. Han satte sig i mitten och skulle trösta oss. Han är så go. Hoppas dom inte kommer att sakna så mkt. Blir bara jobbigt för dom när något saknas och dom vet inte vart dom tagit vägen. Men vi föstår ju iaf.
Mitt hjärta blöder och mina tårar rinner men jag tröstar mig med att ni har det bättre...

R.I.P mina bebisar kommer sakna er i en evighet! (`v´)

16/3-09

Idag kom jag och patricia som vanligt sent till skolan. Men det var rekord idag. Det var bara 3 min idag! :D haha
Har faktiskt jobbat idag vilket är ovanligt. Men väldigt skönt. Måste fortsätta med det :) Efter skolan gick jag hem och gjorde mat till projektarbetet. Mums så gott det var! :D Sen gick jag över till mamma, för min klänning har kommit! jag trodde inte mina ögon när mamma messade mig i morse. Hon som sydde upp den sa att det skulle ta 2 månader men det tog bara 1½ vecka typ? Hon måste ju haft en klänning klar i den storleken jag behövde.
Sen pratade jag i telen med Maria i hundra år :) det var trevligt för vi har inte pratat på länge. Sen sa mamma att vi skulle gå, vi skulle på en liten promenad. Så då fick jag lägga på och gå :) Efter en liten sväng hamnade vi på coop och jag köpte växter till köksfönstret :D och en Gerbera :) så fin blomma! Så nu är det mysigt där också.

När jag kom hem hittade jag Patricia och linkan i min soffa :) väldans trevligt. Jag Linkan och Mattias spelade lite Halo, linkan blev förbannad och slutade ;P Sen hamnade jag vid datan och skrev på projektarbetet och skit. Nu kollar jag på spårlöst och kommer nog snyfta en skvätt. Men det hör väl till skulle jag tro ;P Och föresten Arvid vi måste prata lite , om projektarbetet:) Sen skulle det vara kul om du kom till skolan också :)

Adios alla glada :D

13/3-09

Igår fick Jocke körkortet! :D så glad för hans skulle att det gick så bra! :) Han skulle köra upp 12 sa han till mig men innan det ha en körlektion. Klockan blev 13 han ringde inte, klockan blev 14 då ringde han mig. Trodde nästan något hade hänt eller att han missat det eller något, nej då kommer det fram att han förklarat på lite fel sätt. Han skulle ha körlektion 12 och köra upp 13. Det förklarade varför han tog så lång tid på sig ;p haha. Mamma messade mig och sa att vi måste fixa en tårta för om han klarade det skulle vi fira det. :) så jag gick till hemköpt och inhandlade lite skit. Sen gick jag hem och lagade mat och fixade en tårtelitårta :)

Idag har jag gjort naturkunskapsprovet, vet inte hur det gick men hoppas det fick skit bra. Svarade nästan på allt tror jag ;P Kändes bra för mig... Sen gick jag och Patricia ner på bullens för att träffa hennes mamma så vi tog en liten fika :) Utanför bullens stod en stor gul buss ;D haha det var Larz kristerz buss. Dåligt kul det var att se den där. Sen såg vi hur dom kom och vandrade en efter en ner på stan, dom hade jackor på sig som det stod "dansband, all the way baby och sen larz kristerz. Haha sen på coop skulle Yvonne prata med en som vandrade runt där och det var lite kul för man såg på patricia att hon tyckte det var pinsamt ;P
Sen vandrade vi till h&m hittade ett skitsnyggt blått nagellack som jag nog ska införskaffa mig i min samling men inte idag, Kändes som ett onödigt inköp ;P Sen en fin tunika/klänning, inte så dyr men kändes också sååå onödigt. Får ta det en annan gång ;P

När jag kom hem hittade jag jotex katalogen på bordet, inte så bra av jocke att lägga det är han borde snarar kasta det så fort det ramlar i brevlådan. Blev ju tvungen att gå in på hemsidan och självklart beställde jag ;P Det blev ett skoställ, en hatthylla med galjar till och en kroklist att hänga under hyllan, en badrumsmatta och en caf'egardinstång till badrummet :) Och det blev inte så dyrt heller :) mkt nöjd med inköpet, det tar bara 2 veckor att få hem det så kommer tjata hål i öronen på jocke innan paketet kommit fram ;D haha. Synd att jotex inte har badrumskåp. Hmm.
Nu ska jag gå oh börja med maten så inte Patricia ringer mig sen vid 7 och tjatar på mig för att jag inte kommit än ;P vi ska gå ut och ha det mysigt hon jag och linkan, möjligen hennes mamma ska följa med också! :D
Ha en trevlig helg damer och gubbar :D kommer antagligen inte orka skriva blogg i helgen om jag nu inte hamnar vid datorn i morgon ;P


11/3-09

Igår kom Jocke hem efter att ha varit i västerås hos sin mamma. han gjorde även  teoriprovet i måndags och det gick galant! :D så i morgon är det uppkörningen och den kommer nog också gå bra! :D Men iaf när han kom hem följde han med mig till tandläkaren. Hon sa att jag skulle börja använda tandtråd eller plackers som det så fint heter. Så jag lär väl göra det. Sen gick vi en sväng på stan och jag köpte ett par nya leggins och nya skor :) Sen gick vi och käkade :)
Sen sa han att han hade en peng som han tänkte köpa något till mig för.

Jag får dåligt samvete ibland när han köper så mkt saker till mig typ hela tiden. Men det är ju egentligen upp till honom och det går inte att trottsa om han verkligen bestämt sig. Men i varje fall så skulle han till interflora för jag listade ut att han ville köpa blommor för han sa att han skulle köpa en sak men ändå inte en sak, så det var inte så svårt ;P Men fick inte följa med in och se vad och inte öppna först en när vi kom hem. Och tadam det var 3 stora röda rosor :D Så underbart fina! Sen sa han att han tycker att han aldrig köper eller unnar mig något, men jag tycker det händer ofta. Men jag klagar inte att min sötnöt vill visa sin kärlek till mig <3




Rosorna taget med mobilen. Orkar inte koppla in kameran


Sen idag lagade min älskling mat :) vilket inte händer ofta så man får riktigt njuta när det väl händer. Det blev kyckling. Han kryddade ganska mkt så trodde det skulle bli stark men det blev så jäkla gott :) Han sa till mig när han kryddade att om jag tyckte att hans mat var äckligt skulle han aldrig mer laga mat för han vill inte att jag ska tycka att hans mat är äcklig. Men det är ingen risk Jocke! Sen hade vi lite krig med en ramlösakork som han bara var tvungen att ta från mig bara för att jag höll i den så det slutade med att jag kastade iväg den och sen gick vi till hemköp för att köpa juice :)

Sen hamnade vi vid Ben & Jerry's glassarna och så visade han den han köpte för han tänkte att vi skulle mysa med glass idag när vi skulle öva hos mamma ;D Men kräsen som jag är äter jag inte frysta jordgubbar? eller sylt i glass eller cheesecake så jag sa att han får tyvärr äta glassen själv. Nej då skulle han köpa glass till mig också tyckte han och jag hade ingen talan där inte. Han tvingade mig att tillåta honom att köpa en Ben & Jerry's glass till mig. Så Jag fick en också. Men eftersom jag slutat äta socker i vardagen får den snällt stå och vänta i frysen tills på lördag :)
Älskar min karl för han är bäst! Tycker jag iaf <3

Nu ska jag hoppa mig in i duschen och tvätta bort allt svett som jag framkallat vid träningen och se lägga mig under mitt mysiga täcke och burra ihop mig och bara somna :) usch nu måste jag skynda mig för det där lät så underbart! :D

5/3-09

Usch jag hatar att vara sååååå chokladsugen! Jag hatar att ha pms. Det gör bara livet mer problematiskt än vad det behöver vara. Jag kan ju för sjutton inte äta godis idag! :o jag käkade choklad igår. Och det räcker tills nästa vecka om jag får se det ur min synvinkel. :) Men jag vet inte om jag kommer vara så duktig på att hålla det speciellt inte nu när äckelpmsen spökar : /
Men iaf så tror jag att jag måste ta en kromtablett för suget verkar inte lägga sig. PISS PMS!!!! FÖRSVINN!!!

3/4-09

Nu har jag blivit ombedd att skriva mer i min blogg. ;P men jag kan ju inte skriva om jag inte har något att skriva om? Men nu har jag ju något att skriva om ;D haha
Mamma fick besök av en människa plus en till. Ganska onödigt, den började gapa på mamma. Men hallå mamma har väl rätt att prata med vem hon vill och fråga vem hon vill. Eller? Men det kanske står en lag i dennes bok att man inte får göra det utan man måste göra si eller så. Jag blir så trött på människor ;s känns som att jag bara får skriva irritations inlägg här. Men det kanske kommer något positivt snart? om jag har turen med mig ;P eller jo jag ska till Sthlm på fredag och patricia hade räknat ut att det var 50 nänting timmar kvar innan jag kom :D haha snacka om att ha tråkigt.

Men vi skulle ju egentligen gått ut i avesta med alla brudar men det gick sig inte så då bestämde vi för att ta en korgtur i sthlm ist :) mkt bra mkt bra beslut :)
Nu ska jag kolla klart på arga snickarn, haha lite kul det är ;D möhöhöhöhöh

Hejdå! :D

02/03-09

Åh, när jag ser bilden ovan längtar jag tillbaka till mitt hår. Ja, jag vet ni har fått höra det här 100 ggr minst. Men det är ju så fint. Vet faktiskt inte varför jag färgade det mörkt igen. Var väl trött på livet. Då brukar jag färga håret för att det kan ju gå över. Visst det gör det för stunden men inte i längden ;P Haha det gäller att hitta på saker som förgyller ens vardag nästan hela tiden. Men iaf, har funderat på att gå till en frissa låta dom ta fråm min riktiga färg så jag inte behöver färga. För när jag bleker det blir det ljusare än mitt ljusa och då måste jag iaf hålla på att bleka det för att det ska vara en jämn färg. Och när jag har brunt måste jag färga det 1 gång i månaden för att håret växer så det knakar och en färgning på utväxten räcker inte för det är alldeles för ljust. Piss! Varför började man färga håret över huvud taget? det är en ganska onödig uppfinning.... Men men är huvudet dumt får kroppen lida! Ja, så det visar sig väl hur det slutar i mitt huvud, måste iaf till affifären och köpa en hårfärg så jag kan få bort min utväxt. Funderar på slingor (smala). Så dom blir jätte ljusa. *Usch det är så fiiint!* Jaja nu ska jag sluta gnälla och ta mig en tripp ner på stan!

Have a nive day people! :D

Skjut dig själv för fan ditt vidriga as!

What the fuck är det för värld vi lever i?! Åk hem dit du kom ifrån ditt jävla äckel! Hade jag vetat vad du gjorde så hade jag nitat dig big time och det kan jag lova! Du ska vara jävligt glad att jag inte vet hur du ser ut för du skulle få höra på fan! Men du ska nog få ditt straff, det kan jag lugnt lova!
Du ska fan inte komma hit och tro att du kan göra vad du vill för att du ser en snygg tjej! gör du likadant där också?! Jag blir så jävla sur för att vissa tror att dom kan göra vad som helst! NEJ DET KAN MAN INTE! Ni kanske tänker nu att jag är någon jävla rasist eller så, men det är jag inte. Det är bara inte okey att behandla tjejer hur som helst! Alla som gör en tjej illa kan lika gärna hoppa från en bro! Jag tycker inte att en människa är värd att leva om den gör en annan människa illa eller kränkt! GAAAAH! Idiot!!!

RSS 2.0