30/1-09

Naturen idag var väldigt inressant :) John, Tommy och Adam hade en intressant redovisning. Dom redovisade om en komet? som så småning om krocka eller dras in på jorden av dragningskraften. Efter det pratade vi om festingar och deras sjukdomar och deras existens. En onödig parasit det där. Sen Drog jag, Patricia, Linkan, Sara och Alex till corner och fikade/åt och hade en trevlig pratstund. Sen kom Emma och hon hade väldigt snygga skor! :D Sen var dom tråkiga och skulle åka så jag Patricia och Linkan till banken och bråkade med dom ;P
Sen blev det hemfärd :)

Bara 2 dagar kvar nu tills jag flyttar. Känns skönt :) Men dagarna går väldigt, väldigt sakta ;o Enbart för att jag sitter och väntar ;P
Och min käre katt som ska flytta med mig har nog blivit lite senil eller allmänt konstig i hjärnan. Han beter sig väldigt underligt, men han är ju trots allt 15 år eller 16? Nått av det ;P Men han ska minsann inte bort än.

Tycker Linkan kan komma nu för det är lite tråkigt att skriva i bloggen, fast det är ju ifs trevligt att skriva med Arvid på msn :)
Fast ska se film i kväll med mamma och linkan :) det blir Abraham och Josef. Spännande spännande :)
Sen kanske Patricia också dyker upp (:


29/1-09

När jag kom till skolan i morse var det värdelöst, knappt någon där och media hela dagen, kan det bli värre?
Jag skrev på synopsis för att jag skulle göra något och kuna lämna in något. Sen skulle Maria och Benny till kyrkan och öva med prästen så jag ville följa med så jag visste hur det skulle gå till (:
Det var väldigt kul att se på dom för man såg att dom var nervösa fast dom inte sa något ;P
Prästen var ju helt klart cool, han var inte sådär stel och torrbolig som svenska-kyrkan-präster brukar vara. Det var bra :)

Sen skulle vi åka hem och hämta pappret som visar att dom får gifta sig, för maria hade glömt det hemma, så vi lämnade det på pastorsexpiditionen i krylbo. Sen åkte vi och käkade thaimat. Mums så gott.
Jag har vart en riktig pladderkvarn idag, tror nästan mamma, maria och benny fick sår i öronen ;O
Men det är inte mitt problem :P
Vid kvart i 3 drog jag och maria till frissan och snackade om hennes frilla som hon ska ha :) Tyckte om den Frisören för hon fattade verkligen hur maria ville ha det :) Hon kunde typ läsa av på en hur man själv känner att den frisyren passar jag bäst i. Läskigt ;O
Sen gick jag hem och tvättade bort sminket och drog till corner och drack en latte med Patricia :) Var väldans trevligt.
Sen gick vi ner och solade på mt´s? Det var super skönt!
Var tvungen att köpa en pizza till broder innan jag gick hem också det var lite jobbigt ;P men man måste ju vara snäll ibland! :D

Pratade med Patricia för ett tag sen, vet inte vad jag ska säga...
Bäst att inte säga något eller kommentera något, vill inte lägga mig i men känner att allt har gått över styr!
Varför blev det såhär? lägg ner stridsyxan! Ingen vinner på det... Ni skapar ju bara mer hat mellan varandra!


24/1-09

Ja fy på mig som typ aldrig skriver här men nu kan jag väl göra det :)

Kom nyss hem från Borlänge, åkte dit med Patricia, Patrik, Yvonne och Roffe.
Hittade mig en tröja som det står "I (`v´) secrets på" från  Ginan, och ja vem älskar inte det? :D
Sen åkte vi till dollarstore också, hittade mig ett fyrkantigt doftljus och örhängen.
Meningen med att jag skulle med var för att köpa en kula till läppen. Jag har tagit ett nytt hål i läppen fast på sidan (:

Men ingen i hela Kupolen hade en kula till mig, men som tur var skulle Patrik och Roffe till systemet så vi svängde av in till Hedemora och vipps så fanns en affär där med Piercingsmycken åt mig! :D Så jag köpte mig en  längre stav (jag kan ha medan det läker) och en liten kula :)

Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ska komma till mig så jag kan få ge han en stor blöt puss!
Eller ah, han ska få följa med till affären också och köpa lite mat också. :) Sen kanske lite gott till ikväll, för det är ju äntligen lördag.

Wiho! Om en vecka flyttar jag, ensam, med mina 2 kissar och min karl :) Underbart underbart! :D
Ja, så då blir jag ju inte direkt själv ;) Men nästan så...




RSS 2.0