damdamdaamm : )

Idag har jag städat hela köket, kändes väldigt bra när det blev så rent och fint : ) Sen grillade jag kyckling i ugnen och tände ljus. Jockes reaktion när han åt maten var OH! Det kändes väldigt lyckat! : D
Kollade på Jocke i morse när han sov. Han är så fin när han sover, min älskling. Många gånger har jag försökt tänka mig ett liv utan honom, vad som helst kan ju faktiskt hända, men det går inte, han får varken dö eller göra slut, bli kidnappad eller något annat! Han ska vara med mig! : ) Då är jag som lyckligast. När jag åkte hem i söndags från min syster, sa såklart människan nästa station avesta krylbo, avesta krylbo, och jag kan lova er att mina fjärilar i magen satte spurt. : ) Lite roligt att jag fortfarande har sånna känslor för min älskling : D!

Mamma har tjatat att jag skulle läsa hennes blogg, agellina.blogg.se , där har hon gjort en, ja vad ska man kalla det, kärleksförklaring iaf, hon kan inte skriva sånt! Jag blir ju alldeles rörd och gråtfärdig. Mamma är alldeles för underbar!
Hon är nog den bästa som finns! Jag tror inte jag har en enda hemlighet för henne! Jag kan prata med henne om allt, precis allt!
Jag älskar dig mamma, mest i hela hjärtans världen! : D <3

28/4-09

Idag ville jag inte ens gå till skolan, ville vara ligga kvar i sängen och mysa med jocke. Men icke då.
I morse kom mamma och hämtade Wilma, hon skulle till vetrinären och bli kastrerad. Hon vägde mindre än frida! Shit asså! Wilma är ju till och med större! :o nu är det dags för att feta upp henne. Men nu finns det iaf ingen mer katt som kan kastreras ;P

Följde med mamma när hon skulle hämta wilma, innan släppte vi av Jocke på akuten för han har astma och har inget spray och behövde för luften kommer inte ut ordentligt ja och det var en massa saker... Sen åkte vi och köpte däck och slang till min cykel. Äntligen är skruttcykeln på g till världen igen. Sen hämtade vi älsklingen.
Stackarn hon var verkligen groggy när vi kom. Nu är hon bara trött och sover bredvid mitt ben :) Myspys!

Men iaf när vi skulle hämta upp jocke var han inte klar så vi väntade i dryga 1,5 timme innan jag gick in och frågade var han höll hus, då visade det sig att en "läkare" sagt att han var typ inte döende så han fick vänta. Sjukhus, jag säger bara sjukhus!

Jag har kommit fram till att Frida är ond! grymt ond! hon borde stängas in på toan i flera veckor! Hon skulle lukta Wilma i baken och sen börjar hon slå på wilma och fräsa åt henne. Ja, jag vet att wilma har en annan doft nu när hon är kastrerad men hallå! Psykokatt! Men Wilma har iaf följt mig vart jag än gått så var tvungen att lägga mig i sängen med datorn så hon skulle få lägga sig och sova.


26/4-09

Shit vaknade jätte tidigt idag. Vet inte varför och igår sov jag till efter 2 :o Helt galet!

I fredags var jag Linkan och Patricia och kollade på Sanna Bråding. Hon var gäst i Sthlms improvisationsteaters uppsättning "Personakt". Det var 4 skådespelare som skulle improvisera hennes liv. Dom var sjukt bra. Ibland för bra, blev lite känslosamt där ett tag.
Efteråt hade vi skit kul och skrattade oss fram till t-banan : D "Vad ska jag jöja?"
Sen käkade vi på Donken och Linkan belv lycklig för hon har inte käkat där på ett tag : ) Hon är söt hon...
Sen åkte jag till syrran. Vi satt och kollade på The hills till sent på natten, jag höll på att somna ett x antal gånger men jag måste se den sjuka Spencer. Galna karl.

Igår vaknade jag som sagt kl 14 typ. Fast låg kvar i sängen och drog mig och Maria var vaken, det var coolt tyckte jag ; P är inte van med att hon går upp tidigt. Eller ah så tidigt ; P
Sen pratade vi typ hela dagen. Ah, vi gjorde banne mig det. På balkongen : ) det var mysigt.
Vi bestämde oss sen för att inhandla Tacos mums. Fast först gick vi till Coop nära och köpte kakor för att få upp blodsockret ; P sen var marias kakor full med Kakor demonstrerade hon för mig.

När vi kom till kassan på coop extra när vi inhandlat tacogrejerna så var det en dryg kund som jag helst velat spola ner i toan. Han bråkade med kassörskan om 15 kr. Han skulle köpa tomatpure eller sås och det var 4 eller 5 för typ 20. Men han hade tagit en fel burk och det var tydligen hennes fel. Inte nog med det så kommer kund nr 2 och ska betala med en gammal check som gick ut förra månaden. Trodde aldrig vi skulle komma därifrån.
När vi käkat satt vi vid datorn och kollade klänningar och sen kollade vi på "Sex and the city" från början : ) Helt underbart, men jag tror jag somnade efter 2 avsnittet... Typiskt mig... Skulle åkt till Patricia efter maten men det blev så sent och sen hade jag ingen åkkompis som jag hade från början. Maria ville inte på kalas ; P

Nu sitter jag här i väntan på att Maria ska vakna. Hon somnade nog inte så jätte sent så hon vaknar nog om någon timme : )

Nu ska jag kolla på The hills, den ene galnare än den andre...

24/4-09

Usch det var inte roigt att gå upp i morse. Telefonen låg på skrivbordet och jag har sån träningsvärk i benen, så det var ju inte bara att ligga kvar och snooza(?) inte :s
Skulle engentligen gått till ivalet men stod halvt i garderoben för att hitta några kläder att trä på sig idag, men inget dög, allt kändes så tråkigt. Men sen var jag tvungen att ta något men då när jag var klar var klockan redan tjugo i nio ; P
Idag ska vi ha prov i natur, hoppas det går lika bra som förra gången. Men så länge det inte blir ett IG så är jag egentligen nöjd. : )
Idag bär det av till stockholm, ska leva sjutton med Linkan och Patricia. Sen ska jag krama sönder min syster som jag inte träffat sen hon gift sig :s Usch det var skamligt av oss att inte träffats sen Benny och maria gifte sig! :o

Morgondagen vet jag inte om jag vill uppleva, känner på mig att något kommer att hända, något skit, som vanligt.
Igår fick jag bilderna från Cypern : D skickade in dom till nått framkallningsföretag på nätet så igår kom dom i brevlådan : D Gissa om jag skratta! mkt roligare att se de på kort än på datorn. Bilden på patricias pappa är nog den bästa bilden från cypern : D

Nu ska jag försöka göra lite fotografisk bild så jag gjort något. : ) Sen ska jag gå till skolan...

Hej då! :D


22/4-09

Idag gick jag äntligen till skolan. Visst det har varit skönt med lov och så, men inte bli sjuk på det så man måste vara hemma efter lovet. Som vanligt på religionen kollade vi på film. Det är verkligen lärorikt om jag får säga det själv.
Efter skolan följde jag med Patricia hem eftersom jag aldrig hade käkat potatis och purjolökssoppa, hon tyckte jag skulle komma hem till henne och smaka. Det var skit gott faktiskt! : )
Sen vid sju skulle vi träffa Mirre vid pingstkyrkan, hennes projektarbete är att jobba med unicef, och hon vill ha "medarbetare". Det var skit intressant när hon berättade för mig och Patricia.

Mötet var egentligen igår, men patricias mormor kom på besök och jag hade totalt glömt bort de ; P Skulle gått med Patricia dit...
Men vi gick lite tidigare, typ tjugo över 6 så vi hann höra kören hon är med i. Där kan man kalla röster! Det lät hur bra som helst. Så jag har kommit fram till att varje onsdag kl 5 ska jag ligga under en bänk så ingen ser mig och lyssna när dom sjunger. : )

Sen gick vi förbi linkan och skulle hämta nått papper sen hamnade vi 4 på en liten promenix till åkes sen blev klockan helt plötsligt 9 : )
När jag kom hem fanns min bäste vän, bamylen, på fläckten... Han är en snäll en... Sen hamnade jag såklart här och nu ska jag skriva in mitt projektabete : )



Good bye! : )

21/4-09

Igår glömde jag ställa klockan så jag kunde gå upp till skolan. Skulle egentligen inte gå för skulle inte fått något gjort iaf... Har fortfarande ont som en gnu, inte nog med det har jag sovit på magen och knölat ihop kudden så den blev ett berg vilket alltid leder till att jag fåt nackspärr. Yeeeey! not...
Var och käkade med Patricia på Cityburger idag... Smakade inte lika gott som det brukar göra.
Ska även till Sthlm i helgen. Linkan har tjatat sen igår att jag skulle följa med på Sanna bråding. Linkan är tydligen ett fan av henne också : )

Så jag gav upp och sa ja, jag kan väl följa med då. Dessutom kommer det bli skit kul, vi gör typ inte sånna saker längre : )
så me, Linkan och Patricia i sthlm, kan det bli bättre? : )
Sen ska jag höra med syster om jag kan vara hos henne i helgen : ) Det får jag hoppas att hon inte har något emot! : D
Fast enligt Patricia skulle Maria hit i helgen, för det hade den luringen sagt till patricia men till Manda sa hon om 2 veckor ; P det blev helt plötsligt helt snurrigt : )

Nu ska jag möblera om, städa, gå på promenad (menas att jag ska tortera Jocke och Mattias att följa med : D )

20/4-09

Klockan ringde 7 i morse, fick för mig att det var mamma som ringde. undra vad jag drömde, hmm... För när jag kollade på mobilen stod det snooze eller Avsluta... låg i sängen och lyssnade på en halvt snarkande karl och funderade på om jag skulle gå till skolan. Jag kom fram till att eftersom jag har ont ännu skulle jag sitta i en soffa i skolan och inte göra något alls än att tycka synd om mig själv men jag bestämde mig för att vara hemme trodde jag skulle få mer gjort då. OCH det fick jag : ) har redan hunnit mer att jobba några timmar på projektarbetet som jag ligger efter med som sjutton. Men det SKA gå! Sen kanske jag ska till Patricia och göra brott och straff och hjälpa henne med hennes hår och ögonbrynen. Men vi får se. Måste till apoteket iaf och hämta mitt penicillin.
Blä jag skulle så gärna vilja gå ner under jorden och komma upp den 15/8 kl 15.00



Nu ska jag göra något... : )

19/4-09

Nu fick jag mitt penicillin : ) underbart att skiten ska försvinna nu, eller ah om några dagar blir det väl...
Sen var han ju bara tvungen att använda en spypinne ; s (kräckreflexpinne kanske det heter) haha

Sen köpte Jocke en french till mig för att han tycker att jag blir så odräglig när jag är hungrig ; P men hallå, vem blir inte det.
Sen har jag kommit fram till att bamyl is the shit! : D det har tagit bort min smärta för stunden : )
Nu ska jag kolla på Californication(?) klar med min karl. En riktig sjuk serie det där ; D haha


Aj aj och aj igen!!!

Vaknade halv 8 av att det gjorde så ont bakom ögat att jag bara ville skrika!
Har ni någon gång haft öroninflamation? ah då vet ni vilken smärta jag hade/har bakom ögat. Och med min livliga fantasi sätter det igång griller i huvudet på mig och jag tror det är något allvarligt. Men jag messade min mirakelmamma (som vet i stort sett allt :)) och hon sa att det fortfarande var bihålen. Hmm, jag tycker det låter konstigt att man kan ha det ja, är inne på min tredje vecka nu.
Så mamma sa att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen och se vad dom säger om jag ska till farbror doktorn som ska pilla mig i näsan eller om jag ska fortsätta dricka te så det rinner ut lite lite i taget.

Nu ska jag gå till affären med min mamma för att kika om dom har vick(?) mirakelklet som tar bort allt med förkylningar. Starkt som sjutton är det. kleta in det under näsan lite och vipps så kanske jag slipper doktorn : )

Ha det gött så hörs vi sen!

18/4-09

Idag var Jocke uppe före mig, OTROLIGT. han gick till och med och la sig efter mig... Undra vad som hänt med honom ;P Undra vad man ska hitta på idag då? hmm.. Det blir nog att kika lite på film med Mamma eller/och Jocke : )
Det kan bli rätt mysigt de... Arvid och Nicole var lite sugna på att ha en mysig vinkväll med eventuell utgång men jag blir nog hemma damerna får ha det myspysigt med dom andra, om jag uppfattade det rätt, själva : )

Sen kom jag på att man ska nog skaffa sig ett litet förråd på alkoholhaltiga drycker, detkan alltid vara bra om man sådär på en lördag efter kl 3 vill kalasa med sina vänner; ; P
Neeeeeeeeej, usch så tråkigt jag har, har nyss spelat sims också men orkar inte mer för jag har fortfarande ont i bihålen : S Jag undra minsann när det ska försvinna. Känns som att det är förevigt det ska vara kvar.
Hur normalt är det att ha det i flera veckor?! inte alls, skulle jag tro...
Sen vill jag åka till Stockholm också, hälsa på min maria. Skulle gjort det i veckan med det kom förhinder till det så jag får åka en annan gång... Skulle vara mysigt att sitta på en liten krog/pub med Maria i solen och dricka en öl och bara prata en massa skit...


Nej nu ska jag göra något vettigt?

17/4-09

Idag har jag varit på stan med Mamma, Jocke och Mattias. Vi gick till kinan för att käka, så lycklig för att jag fick mina friterade kycklingbitar :) Fast när vi gick ner till stan gick vi och funderade på var vi skulle käka grabbarna ville inte äta på thaien, så kom mamma på kinan, då skulle jag tjuta av lycka att jag skulle få friterad kyckling, det blev kastrerad kyckling. : D

Sen yrade jag och mamma på stan, vi letade efter fina klistermärken som man kan klistra ihop kuverten med. Efter mkt spring fick jag bara ta nått. När jag och mamma kom hem hade Mattias och Jocke redan varit hemma ett tag. Varför tycker inte killar om att springa på stan? : O
Då hade Jocke fått en utskällning för att han klagar över att nån spelat för hög musik. finner detta mkt konstigt, det är väl jocke som ska skälla... Men men vi ska ju inte bo här i all framtid : )

Jag försökte få med Jocke att jogga spåret idag, nej då det var tydligen för jobbigt för honom så han skulle springa på orbitreken, men fick mattias med mig idag iaf : ) Me love to motionera har jag kommit fram till : ) Så det ska fortsätta...

16/4-09

Igår var jag och sprang elljusspåret med Jocke och Mattias : ) Det var väldigt uppfriskande och jag orkade springa längre än jag trodde. Ja då var det inte 10 meter utan jätte jätte långt : ) Kände mig ganska stolt över mig själv att jag inte var kassare ;P (Vill springa idag också men då får jag springa själv och det törs jag inte. Man vet aldrig vad som kan hända där...)

Efter duschen hamnade jag framför sims, klockan blev 01.00 oj nu måste jag lägga mig tänkte jag, men jag ska bara fixa så hon blir bättre på de, men man ska verkligen inte tänka så när man spelar Sims för då blir man kvar där. Så min nattsömn började 04.00. Men det var det värt : D

Har setat och kollat på tärnklänningar och nu har Maria och Patricia äntligen kommit fram till en : ) (eftersom dom 2 är mest kräsna)
Men bra blev det i alla fall : )
Nej, nu ska jag antingen spela lite sims eller förtsätta att nörda på msn : )


Hej då!

Bröllop, bröllop, bröllop

Igår var jag Jocke och Mamma till kyrkan och pratade med Pastorn. Det var väldigt trevligt när vi pratade, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Men han var inte säker att han kunde viga oss den 22/7. Så vi har ändrat datum till den 15/8 ist för då visste han säkert att han kunde. Och nej jag vägrar ha en präst í svenska kyrkan, dom tror oftast inte på det dom säger och är fulla under vigseln. Nej tack!

Men han skulle iaf höra av sig, han ville lära känna oss lite bättre innan allt och det tycker jag är en bra grej :) Vi skulle prata om äktenskap och sånt och gå igenom hur cermonin ska gå till osv...
Och kvällen innan ska vi öva hela gänget, med Tomas också (min morbror, han är min stand in pappa).
Efter kyrkans slut tog vi en tripp till Winer Condis. Ska beställa min tårta därifrån. Ska in där sen för att lämna en bild på hur den ska se ut. Sen gick vi och avbokade frissan och bokade om hos en annan eftersom det första stället hade semesterstängt då. Suckh*
Sen ändrade jag datum på nagelfixarstället...

Jag och mamma gick till BruksCluben för att snacka med dom där, men det var inte en kotte där. Fast dom sa till mamma att komma in efter 2... Men vi hamnade i koppardalen på älvan, shit vilket fint ställe... Där skulle jag kunna ha middagen... Så ägaren skulle ringa upp mamma för priser och såvidare...

Men oj jag får inte glömma att var var till blomsteraffären också. så nu är alla blommor beställda. Ska väl in där en gång sen och finslipa lite. Men det blev ju helt plötsligt 4 månader prick idag ist för 3 månader och några dagar :)

14/4-09

Det första som blir när man vaknar är att ha en liten Wilma som springer runt fötterna och följer mig var jag än går. Men det är ganska mysigt :)
Igår var vi hos Jockes Farmor och Farfar och åt middag. vi åkte dit med Jockes pappa, lillebror och vickis :)
Det var jätte trevligt. Och maten var underbart god! Man fick skratta en hel del iaf :D

Idag ska Jag, Jocke och mamma träffa Pastorn :) ska bli så kul, kommer vara jätte nervös men det är väl alla kan jag väl tro :P
Nej nu ska jag hoppa på Jocke för han är så tråkig när han sover och sen ska jag äta lite :)


Wilmisen


Have a nice day, because i will! : D

7/4-09

Idag ringde klockan på 7, gick upp och märkte att det var ovanligt kallt inne. Då hade jag glömt stänga fönstret i köket så det hade stått uppe hela natten. Så jag fick tassa upp och stänga och krypa ner under täcket igen till klockan slog 8.41 då upptäckte jag att kanske skulle gå upp och sminka mig och klä på mig och äta plus borsta tänderna. Inte nog med det ringer linkan mitt uppe i ruset här hemma och undrade var vi skulle ställa grejerna. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle springa spåret utanför skolan. Men vi kom fram till att vi skulle gymma ist. J
ag blev klar tillslut och äntligen kunde skicka iväg ett sms till patricia att vi kunde gå. Skulle köpa halstabletter på hemköp men dom vägrade ju ha dom jag brukar äta och dom med björnen är alldeles för starka. Så det fick bli läkerol som är så goda att jag äter dom som godis ;P inte så bra kanske...

Mamma messade mig sen i skolan att jag var tvungen att komma hem till halv ett för mamma skulle hämta henne då. Kom ganska precis hem tills Frida kom hem. Släppte ut henne på sängen men upptäckte ganska fort att det kanske var dumt, men hon hoppar upp och ner från sängen och fönstret så det kanske inte var så dumt iaf. Nu ligger hon och sover på sängen, tycker synd om henne hon kan inte gå ordentligt, vinglar(?) fram, och bakbenen är som gelé...
nu vet jag inte vad jag ska göra får iaf inte gå härifrån måste vara hemma och hålla koll på pluttan så hon inte gör något hon inte ska så tratten flyger på.. Jätte ful grej, tycker synd om henne om hon måste ha den :s

6/4-09

Idag gick jag och fikade med Malin A och Patricia. Vi satt där i över 2 timmar men trevligt var det till tusen! :D Snackade om massa skit ;D haha 
Sen gick vi runt på stan och kollade på väskor för jag ville ha en mer sommarväska så det blev en fin vit väska :) Me love it! Sen gick vi och shoppade på coop. Glass blev det sen gick vi och satt oss i "parken" utanför stadshuset. Sen ville Malin gå men vi vägrade så hon missade bussen så hon fick vänta på en ny ;D haha vi är så trevliga...
Sen gick jag och mötte jocke vid Lidl så handlade vi massa smått och gott och när man handlade för över 300 fick man en godispåse med mjölkchoklad ägg :) Det var trevligt värre....

När jag kom hem åt jag lite och gick sen ut på en promenad till vattentornet och sprang i backen där... Fy det var jobbigt men skönt, sen fick jag för mig att det var saker i skogen så jag sprang ner och ut på vägen ist ;P haha livlig fantasi vill jag lova... Sen gick jag till hemköp med mamma och köpte en "julskinka" ! Muuuuums så gott det ska bli att snaska på det :) Jag antar att jag kommer få besök av Patricia när jag ska tillaga den om hon inte skaffat en egen vill säga ;D

I morgon ska min kisse bli kastrerad. Tycker synd om henne för hon får inte äta efter 12 för hon ska dit till kl 8 i morgon. Tycker det är lite läskigt att lämna bort min lilla flicka... :s Men det ska nog gå bra, sen får jag inte hämta henne fören vid 14... Sen får hon gå men en tratt runt halsen ;p hon kommer bli så irriterad på den att hon vet inte vad ;p

nu ska jag kolla klart på Ballar av stål :D Thats fun!!!

1/4-09

Idag var det nationella i Svenska, hoppas att det gick bra. Tänker inte ha förhoppningar på det heller :)
Fick en otrolig smärta i ansiktet idag, eller ah halva ansiktet. Trodde det var visdomstanden som var på väg att växa fram för då brukar det göra ont som attans. Sen fick jag för mig att jag fått hål i tänderna.
Var till tandläkaren för några veckor sen och hon frågade om jag använde tandtråd, nej sa jag och då sa hon att jag måste börja använda det för att hon såg att det fanns en tendens till att det skulle bli hål mellan gaddarna. Och i morse hann jag inte med tandtråden och jag vet att hålen inte kan komma så fort för att man glömmer en gång, så när fikat med Linkan var "klar" och vi kom hem till mig så var jag tvungen att använda den för att kolla så det inte gjorde ont, och det gjorde det inte :) Så hål i tänderna var det inte.

När jag kom till mamma sa hon att det kunde vara bihålsinflamation, men jag var fast beslutad att det var visdomstanden. Sen sa jag att det trycker och gör ont som attans när jag böjer mig framåt, och mitt snor är inte en sån trevlig färg. Då sa mamma att det var bihålen. JIPPIE! not...
Så nu får jag ta det lugnt och dricka bamyl som inte hjälper så mkt men lite iaf. Sen mår jag illa som ett svin.
Mamma sa att det är något som går nu. Hon visste tydligen många som också mår illa.
Haha jag trodde eftersom jag inte är riktigt frisk ,sen förkylningen förra veckan, så har inte kroppen riktigt återhämtat sig efter korgen i helgen. Men jag kom på att jag aldrig brukar vara bakis, bara ha lite huvudvärk när jag vaknar som förvinner efter 2 timmar. Så illamående FÖRSVINN!!!

RSS 2.0