Aktiv dag!

Kom för ett litet tag sen hem från gymmet : ) Var med Emma till Maek´s. Det var riktigt kul! Provade den där skaken. Haha snacka om att man känner sig dum : D Kunde inte stå så länge för det killas så mycket i öronen : O
Vi ska dit i morgon också, fast då ska vi gå på Afropowerdance : ) Det ska bli riktigt kul!
Jag ska verkligen börja gå på gym för det är mkt roligare än att träna hemma.

Men nu ska jag gå ner till tvättstugan och byta i maskinerna. Jag längtar verkligen tills vi flyttar så vi kan tvätta i våran egna maskin : D Inga tider att passa då!

Adios!


The day after yesterday...

I helgen har jag OCH JOCKE varit i västerås hos hans mamma : ) Det var jätte trevligt. Vi borde göra det oftare än vad vi gör. Men vi träffar henne igen sen om 2 veckor : D  Då ska vi ut på landet : )

Vi var på landet i Lördags ungeför hela dagen : ) Jockes morfar lagade en jättegod lasagne och så blev det äppelpaj till efterrätt. Men vi fick tårta också, och så sjäng dom till oss också : ) För att vi fyllt år båda två : )
Jag fick ett presentkort på Kicks så handlade massa skoj igår, hudkräm, face scrub, rengörings gel, schampo och balsam och en massa annat kul : ) Det var en jätte bra produkter iaf : )


Av det här märket belv
det massa produkter : )


Himla bra är det också! Ska köpa en nattkräm sen så jag har en till det också ; P
Sen fick jag och Jocke en kokbok, "hela sveriges husman". Den är så perfekt! Jag älskar att laga mat så kokböcker är alltid kul att få! : D
Sen fick Jocke en massa snygga t-shirts och en ny maiden tröja : ) Just ja, får inte glömma strumporna som han fick av Louise, det var clowner på : ) Han såg ut som Mcdonaldsclownen.

Men nu måste jag springa i tvättstugan! tjingeling!

Torsdag idag...

Börjar om två timmar. Då har jag kemilab. Men jag är så himla trött så orkar inte gå egentligen. Men ska göra det iaf. Det är ju bara en timmes, nej den är nog bara 50 min. Men att labba är ju iaf kul, man slipper sitta still och lyssna på läraren när han snackar. Ville få Emma att gymma idag också, men det blir nog inget av det heller ; P får träna när jag kommer hem sen ist : ) Om jag hinner. Måste plugga också. prov i morgon. Men ska bli skönt när dagen är över då ska vi till Jockes mamma och stanna där hela helgen : ) Fy så mys!
Nu ska jag fortsätta att kolla på seven heaven! : )

Ciao!

Det händer en massa!

Inte så coolt att jag inte skrivit på några dagar. Hade ju faktiskt förbättrat mig och uppdaterade ju varje dag. Men nu är jag ju här i alla fall. Igår tog jag farväl av linkan, det var mindre roligt kan jag ju säga. Idag började jag och Emma på Naturkunskap B med Anna : ) det var däremot kul. Men det roliga är att det vi gör där nu håller vi på med i kemi : ) ett litet plus : D

Min syster ska på anställningintervju i morgon, hoppas det går bra för henne, finns dock 2 anledningar som är posetiva till att hon får det, den första är ju självklart att hon förtjänar att få ett det för att hon är bäst!
Det kan inte vara roligt för henne att gå hemma : S

Men Iaf och det andra är att jag kan fira Sara då nästa helg. För hon fyller samma dag som min syrra. den 3 okt. Det känns lite elakt att säga så men så är det. Det finns ju även nackdelar med att hon får jobbet men det tillhör ju bara egot. Jag kommer inte få träffa henne på länge. Känns det som. Och inte fira hennes födelsedag. Men får väl skicka en present i stället : ) Det visar sig hur det blir. Bara Maria blir nöjd : )

Jockes pappa hade frågat honom om vi ville komma på mat i morgon hos dom. Jag vill ju det för det är ju himla trevligt att umgås med dom. Men kan inte för har kemiprov på fredag och vill lägga alla timmar jag kan på att läsa eftersom jag siktar högre än G. Och det känns som att det är viktigare att göra bra ifrån sig på provet. Men det känns så himla taskigt att bara hela tiden säga nej, det kan jag inte.

Men det är alltid ett prov (som är viktigt för mig) som hamnar i vägen. I våras var det likadant, fast då var det prov i naturkunskap. Och det är viktigt för mig att ha bra i dom ämnena om jag ska komma in på läkarlinjen eller ambulansförarlinjen.
Men dom förstå säkert : ) Men jocke skulle fråga om vi kunde komma en annan dag. Kanske nästa vecka för då är det banne mig inget som är i vägen!

nu ska jag läsa lite mer kemi tror jag eller kanske duscha och lägga mig, är så himla trött.

Natti natti! <3 : )

skolmat, helt okey, lägenheten vår, ännu mer okey!

Tro det eller ej  jag åt skolans mat idag, och det smakade till och med bra : O Förutom att man blir hungrig efter en stund men det var väl skit detsamma ; P

idag ringde mamma när jag satt på italienskan. Så skyndade mig att svara när läraren gick ut. Hon berättade att jag får flytta till första november : D Det kändes så underbart! Hon som har hand om lägenheterna i avesta skulle skicka kontraktet så snart som möjligt, alltså nångång under veckan skulle det komma ! :D
Jag har redan börjat möblera i huvudet och kikat på grejer från IKEA! : ) Vi skulle behöva en tvbänk. Eftersom vi nu har en byrå till det. Och den var inte dyr heller! : D

Behöver nya blommor också, Julia äter bara upp dom även plastblommorna! : O Så det får bli plastäxter. Hon kanske blir snällare när hon får börja gå ut. Så kanske ska lura Jocke till IKEA i helgen och köpa lite prydnader eller så : P Men bara kanske, han suckar så fort jag nämner IKEA.

Nu ska jag laga lite mat här i huset och gå upp på vinden och hämta kartonger : )

Adios!

A new apartment!

Jag och Jocke har sökt en 3:a för det är så trångt att bo i en etta tillsammans. Och nej det är inte tillökning på G. Det lär ta ett tag ; D Vi ska bo ihop med min brorsa : )
Då får vi ett var sitt rum och ett tvrum! Hatar att ha allt i ett. Och det bästa är att den är på markplan, den har till och med tvättmaskin och diskmaskin + badkar! så inga mer tvättstugor! Hur nice är inte det!
Jag längtar verkligen. Och dom som bor där nu ska flytta ut nu i slutet på den här månaden och då kommer vi kunna flytta in snart! : D Jag är så glad att jag vet inte vad jag ska säga mer. Men snart blir det flytt iaf! : D


From a happy woman!


Jay-Z Feat Alicia Keys

En bra låt : ) Jag och Linkan fattar inte hur man lägger in en video min nu kan vi det så det fick bli den här med Jay-z Feat. Alicia Kays med Empire state of mind...



Scary shit and a new apartment!

Linkan sov här i natt, hon gick hem för att hämta grejer igår och jag halvsov på sängen. När hon kommer tillbaka knackar hon på dörren och jag får halvt panik! Tror att det är en dåre som kommit in i trappen och vill mig något. (Tror jag kollat på för mkt film)
Men iaf så knackade det en gång, sen en gång till fast längre, så då fattade ju jag att det var linkan som var tillbaka ; D Haha både jag och minikatten kollade på varandra och ut mot hallen när det knackade! Shit vad nojig man kan vara då. Nej nu ska jag klä på mig och fixa mig för ska mest troligt och kolla på en lägenhet idag! : D Wiiiiie!


oväntat besök

Igårkväll när jag och Jocke kollade på tv, hon var väl en halv tio. Då knackade det på dörren, jag suckade och tänkte, nej jag orkar inte, vem kan det nu vara?
Så öppnas dörren och in klev... Linkan! : D Gissa om jag blev glad! Känns så underbart att hon har kommit hem! Jag hade planerat idag att vi skulle ses (Hon kom hem igår eftermiddag) och att jag skulle ge henne en jättekram! För jag har verkligen saknat henne! : D
Det var bara så skönt att sitta och snacka med henne igen, och inte per telefon. Så nu ska hon vara här i ungefär en vecka : ) jag ska va med henne varje dag, vare sig hon vill det eller inte!

sen har vi bara en loppa kvar nu som jag inte träffat sen i juli : ( Önskade hon kunde komma hem hon också, har liksom inga pengar heller till att åka dit. Men hon kanske kan dra sig hit hon också nångång. Önskade hon kunde vara här nu när linkan var här också så vi kunde umgås alla tre och bara vara. Det är så härligt! Vi behöver inte ens säga något för vi vet hur den andra känner. Det är äkta vänskap!

Har nyss lyssnat på Linkans nya låt hon gjort. Den är jätte bra! Och ja Linkan, nu när jag fick höra hela låten utan att bli avbruten så förstår jag att din mamma reagerade som hon gjorde. Jag reagerade nästan likadant.

Men nu ska jag duscha och lägga mig så det kan bli en ny dag och nya upplevelser...


Puss och puss

Pms eller vad?

Det känns inte roligt att ha sin PMS vecka nu. Den kunde väl ha väntat. Jag är så sugen på allt gott jag kan komma på :S Men jag ska vara stark och vänta tills på lördag. Det vet jag att jag kan klara, bara med att tänka på mitt mål : ) Ska kika om jag kanske har den turen att det står kakao i skafferiet som jag kan blanda med mjölk och suketter : ) muuums!

Sen ska jag träna också, men hip hop abs såklart! : D

Sovmorgon, vad är det?

Jag tror att jag aldrig får sova ut och vakna av mig själv. Det är alltid någon som ska väcka en. Just nu är det min bror som terroriserar mig på morgonen när han ska till skolan. Och idag har jag ingen skola. Ska ner på stan sen med Emma och försöka fixa praktik . hoppas det går att hitta något ställe som accepterar ett hattande. Det är typ praktik sen till skolan sen praktik. Eller Skola praktik skola.. Det är bara en dag i veckan jag har hel dag som praktiken kan klämmas in. Men sen om jag ska få börja läsa på lärcentret så vet jag inte hur det ska gå ihop. Men det ska nog gå endå : ) Det får bli ett fullspäckat schema. Men känner mig mer för att plugga och så nu, än när jag gick på media. Det måste vara något på media som får en att inte vilja plugga alls ; P haha Vilken bortförklaring. Nu ska jag sminka mig så jag kommer i tid till stan så Emma slipper vänta på mig i hundra år  : P

Arrivederci!

Man blir inte klok på någonting...

Från och med idag har jag officiellt städstrejkat! Jag orkar inte hela tiden gnata på Jocke att nu måste det dammsugas eller behöva göra allt själv. Jag ska väl inte behöva göra allt? Så jag ska se hur länge det tar innan Jocke själv upptäcker hur stökigt det är.

Men det kliar i mina fingrar för jag hatar hur det ser ut här hemma!!! Fast efter 2 dagar ser det likadant ut! Kanske därför alla tycker att jag städar jämt? Hmm. Aja, vi får väl se hur länge det tar för mig själv innan jag attackerar dammsugaren för att jag inte står ut mer. Men som sagt ska jag försöka hålla mig. Han borde ju lära sig någongång att ta ett egna initiativ...

Puss och puss

Hip hop abs

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen efter att jag varit sjuk och börjat äta som normala människor :D haha. Det får bli hiphop abs som får den stora äran att bli min träningspolare eftersom det är svårt att få tag i en som vill hålla igång 6 dagar i veckan som jag : ) Men det måste jag nu om jag ska kunna bli så vacker som jag har tänkt mig till bröllopet.




Min personliga favorit dvd : ) (får med 3 fodral med 5 skivor.)
Så Innehållet i det här fodralet är bäst!


Att det aldrig kan gå rätt till!

Våra scheman är ett enda stort virrvarr! Fick 5 olika scheman i torsdags varav en lekion på vardera papper var mina. Kunde dom inte skrivit ihop det på ett enda papper istället för att slösa med 5 : O Det är sjukt, och skolan ska vara ekonomisk? Och dom har inte ens pratat med lärarna om att det ska komma in fjärdeårs människor i deras klasser så I fredags när jag och Emma gick på kemin så blev han ganska så chockad att vi kom dit.
Haha. Good work School!!
Har italienska på måndagar och fredagar men problemet är att dom satt min historia på samma tid : ( Hoppas att det går att ordna så jag kan få bli lite klok på vår historia också : ) haha

Snart är Jocke klar med sitt wow så jag ska avsluta så vi kan gå och laga mat : )



Arrivederci!


Söndag morgon?

Nu ska jag kolla på True blood med min älskling : ) Me love den serien!



Förbenade dieter!!!

Nej nu ger jag upp! jag orkar inte hålla på med promenade och cykling, endast. Jag måste få min träning också, så jag känner att jag gjort något. Problemet är jag inte kan det pga min förbaskade rivstartsdiet. Det är någon sorts GI kost som man ska leva på i 2 veckor innan man över går till det vanliga. Och då ska man inte göra så ansträngande träningspass utan bara ta en promenad typ. Men nej jag går inte med på det!
Det funkar inte längre jag blir galen! Så nu övergår jag till den som ska vara efter 2 veckor så man i alla fall kan träna! Jag klarade iaf en vecka med endast grönsaker till maten. Men det blir så himla tråkigt i längden! Eftersom jag är ganska så kräsen när det kommer till olika grönsaker, eller mat överhuvudtaget. Äter typ bara gurka paprika och sallad. Tycker inte om tex. blomkålsmos, tomater stuvade grönsaker m.m.

Så adjö rivstartsdiet, vi ses aldrig mer!!!

Amanda



Dockan var förbi tidigare idag : ) hon hade varit någonstans med flisan och fått ansiktsmålning : ) min rosa lilla kisse <3

Bröllop bröllop bröllop : )

Idag var jag och mamma ner på Älvan ( Där jag ska ha min bröllopsmiddag). Vi pratade med henne som skulle hålla i det eller hur man ska säga. Vi skulle först ha varit i ett rum som det är i stort sett glasväggar så man ser älven. Skit mysigt, men problemet var att det rymdes max 60 pers. Och det är väl där ikring det är. Men alltid när det är en maxbegränsing så och man har så många blir det vädigt trångt. Så vi gick upp på övervåningen och kollade på "lokalen" där. Den var stor och mycket bättre. Då ryms buffén, trubaduren, borden och dansgolv. Perfekt. Och det såg lite ut som en lada där inne. Jätte fint : )



Det ser dock inte ut så här på älvan,
men man får en sån här ladakänsla som på den här bilden.


Så det är nu klart. Men hon skulle maila lite mer matförslag eftersom jag inte vet vad jag vill ha och det finns 1000 olika saker man kan göra med tex kyckling. Så det ska bli spännande att se vad som trippar in : )
Vi var också förbi interflora och gick igenom beställningen och nya bordsdekorationerna. Det blir så himla fint! : ) Fast jag vet inte om jag vill ha den buketten som jag ska ha, har hittat så mkt finare. Får väl gå in dit med bilder sen. Det går ju som tur var att ändra : )
Och just ja, får inte glömma, jag har beställt inbjudningskorten nu! : D Så dom kommer väl om några dagar sen är det bara att slicka kuvert och skriva adresser!

Hej då! : D


Det blir aldrig som man har tänkt sig...

Kul att vakna och veta att om en timme ska jag vara på sjukhuset och kolla mina bihålor, inte direkt.
Men jag tog med mig min mamma och cyklade ner till sjukan och anmälde mig i receptionen och väntade på läkaren. Det gick ovanligt fort att bli uppkallade efter jag klivit ur receptionsbåset. Det kanske tog 5 min.

Har aldrig haft sån tur tror jag. Men vi gick in i ett rum och snackade om vad felet var och jag berättade om mina problem. Hon är nog den enda läkaren jag tyckt om. Dom andra är inte lika förstående och behandlar en på ett knepigt sätt :s Men hon kollade mina öron, hals och i näsan. Obehagligt med den där strutlikande grejen med lampan! Sen sa hon att jag skulle få recept på ett nässpray men ändå ta prover.


Så jag fick gå till den delen man blir blodsugen och kvinnan berättar att jag ska ta prover från halsen och näsan! What the... ?! jag trodde jag bara skulle få lämna blod. Sen fick min lilla hjärna för sig att hon skulle ta blodprov från näsan men kom ganska snabbt på hur dumt det lät. Det var en metalltråd ungefär lika tunn som tandtråd med topps liknande bomull längst ut. Den körde hon upp i näsan. Och då menar jag långt! Inte så där kort som fingret kommer in utan förbi där. två ggr dessutom! : O

Inte nog med det så hittade hon ingen ven i armen hon kunde sticka i och frågade om jag var rädd, nej då svarar jag. nej vad bra säger hon för då gör det inget om jag måste sticka 2 gånger om jag missar första! snacka om att mitt hjärta skulle ha hoppat igång om jag vore död!
Men hon träffade första gången och det gjorde svinont! Hon kan inte ha träffat så bra.
Sen fick jag äntligen cykla hem och tycka synd om mitt armveck som hade ont med sitt lilla blåmärke.


Min underbara dag!

Hela natten lång!

Natten var hemsk! Julia bökade runt som en gris hela tiden och visste inte hur hon skulle ligga, det slutade med att hon skulle ligga alldeles intill huvudet. Det blev mysigt. När jag vaknade, kändes som att jag inte alls sovit överhuvudtaget, var klockan halv sju tror jag. Sen låg jag en halvtimme och försökte psyka jocke så han skulle vakna, men icke då. Då gick jag upp och gjorde frukost. Jag gjorde min shake med bär i och använde mixerstaven, den låter utav bara den och jocke vaknar :D
Men med min otur somnar han om igen. Så jag slår på en film, Vi hade iaf tur med vädret, igen! Den är så rolig!
Sen somnade jag och gissa om det var skönt eller?!

Sen blev det lunch, korv med bröd. Men hittade något konstigt i korven som såg äckligt ut enligt min fantasi så det blev bara en korv : / Sen kollade jag och jocke på True blood Jag bara älskar den serien. Det är skönt att dom visar något vettigt på tv för en gång skull : ) Alexander Skarsgård är ju med som alla vet och i ena avsnittet säger han en mening på svenska : ) haha det lät bara så jäkla fel! aja, nu ska jag försöka få min karl att vara med mig och inte med den förbaskade datorn! Men undra om han fattar det...


Hej då! : )


Fredag 4 september

Idag har jag varit på stan med Emma : ) Det var trevligt. Vi traskade runt i olika affärer och hon köpte en massa saker ; P haha och som jag sa till henne att man inte ska gå på stan med mig, eller jo det kan man men man ska inte fråga mig -ska jag köpa det här? då svarar jag alltid -vill du ha det? och om svaret är ja då tycker jag dom ska köpa det om dom har råd. Det är väl inget konstigt med det ; P
Men iaf så hittade hon en jättefin kofta? på vero moda. Helt underbar, men det passade inte hennes hår så hon köpte hårfärg till det ;D haha

När vi satt och fikade hittade jag min lilla Amanda som var på stan med sin farfar. Hon köpte en klubba till mig som är formad till en fot. Så frågade hon bara helt så där -får jag smaka på din fot? eller om hon sa får jag slicka på din fot? men i alla fall så fattade jag inte vad hon menade så jag började skratta och frågade om hon menade klubban ; D Det var en klubba med sånt där som sprätter i munnen när man käkat det.
Haha hon frågade varför det lät så i munnen och tyckte det skulle sluta : ) hon är så bäst min lilla ängel!

Nu sitter jag hemma hos mamma för vill inte vara hemma för det känns som att det är 100 människor där fast det bara är 5. Och en av dom tycker jag verkligen inte om : / lite synd men så är det. Fårväl komma på något annat jag kan hitta på. Jag hade ju hoppats på att få se lite True blood men icke då.. Sen är jag sugen på något och det bådar inte gott, men om jag nu skulle hamna på affären så får det bli cashewnötter och en Vitamin eller en zero. det skulle vara gott : ) men nej... jag får bita ihop så kanske det går över : ) 

nu ska jag inte skriva mer för nu har jag egentligen inget mer att säga överhuvudtaget. Men jag skriver bara en massa skit just nu ; D




haha hej då!


RSS 2.0