En söndag i Färgelanda

Nu sitter man här nyduschad på sin madrass hos pinken. Hemfärden börjar i morgon. Vår första resa börjar 10.15så vi får gå upp tidigt... men det ska bli skönt att komma hem : ) Kommer dock inte hem fören 18.18.. Men det får gå ändå ; P

Nu ska vi vänta på att pinken ska sluta duscha och förstå att Patricias mage är hungrig så vi kan gå till ICA och shoppa loss som vi gjort dom senaste dagarna ; P

Hej då <3

Första dagen hos linkepink!

Sitter inne på linkans lilla rum och väntar på att hon ska käka klart. Patricia trodde hon var smart för hennes troskant syns på klänningen och skulle köpa trorsor utan synlig kant men köpte svarta strumpbuxor, som att det skulle hjälpa. Men hon kom på när vi kom ut affären hur korkad hon var ; D hahah

Linkan skulle upp tidigt i morse eller ja vid nio halv tio men hon vet banne mig inte hur man är tyst. Hon trodde att hennes gnälliga toadörr skulle vara tystare när hon drog den sakta men den lätt ännu värre. Så ingen sovmorgon inte. Jag och patricia gick ner på fiket och käka frulle, kaffet hjälpte mig verkligen att vakna.

Haha Jocke jag såg ut som din älskade kines i morse som inte tittat fram sen några år tillbaka.

Dom hade iaf nagelack i den här hålan så Patricia köpte ett svart så nu har vi snygga naglar också : )
Ska väl borsta mitt kråkbo för det gjorde jag inte efter jag duschade igår, mm härligt mysigt nu, eller inte ; D


Hej då! <3


Shulululu!

Madde sitter & pluggar italienska,så jag tänkte smyga min in här & skriva lite :)
Jag har ju tagit bort min blogg & bdb,använder inget av dom längre,så onödigt att bara ha skiten kvar :)
Som damen skrivit tidigare i ett inlägg är vi på tåget nu,bara massa skog & stolpar.
Senast jag åkte till Pinken (själv) hade jag inget att göra,så jag räknade stolpar,ni anar inte hur jävla många stolpar det finns på vägen mellan Sthlm & Gbg ;o

Jag är sjuuukt rastlös,har redan varit nära att somna,mina ben har typ domnat & jag är läskigt uttråkad. OCH tåget är piss,dom har inget uttag så man kan ladda datorn,sååå ingen film för oss,neeeej då! Jag får nöja mig med musik & att Madde säger kanske 2-3 ord ibland.
Och varför är det bajsmaskiner med på tåget när jag ska åka? Förra gången var det helt tomt på såna i min vagn,nu är det TVÅ vad jag har sett & hört hitills,skyller på Madde ;;)

Det är rätt så fint väder ute faktiskt & här sitter vi på ett svettigt tåg,KUL JUL!

Igår köpte jag & Patrik en såndär uppblåsbar docka till Lelle ¨på jobbet,som tack blev man kallad idiot & en varning tills nästa gång han ser mig,pft ! Han kommer nog använda stackars Carmencita flitigt,haha !

Imorgon är det Happy hour & kareoke på pizzerian/krogen i Färgelanda,ska tvinga upp folk att sjunga så man får fnissa lite :D Fast tror knappast jag behöver tvinga eftersom alla är typ musikfolk & älskar det,får tvinga upp Pinken som inte kan sjunga :)

Nu dör batterierna snaaaart,hööööööörs people ! :)


// The one and only Patricia

En galen onsdag/torsdag

Nu sitter jag och Patricia på tåget som snart ska åka, hoppas jag. Vi ska åka ner till Linkan i Färgelanda! : D det är så underbart! haha linkan messade och frågade om vi var vakna när klockan sisådär var vid tio, klart vi är vakna eftersom vårt tåg går om en min liksom : ) men hon är väl förmodligen orolig att vi ska missa tåget. Men linken vi är inte mina systrar ; D ( haha pik till er )

Vi kommer inte fram fören 6 någon gång vilket suger, men det kan nog bli ganska kul att jävlas med Patricia, hon blir så fruktansvärt irriterad. : )

Igår när jag kom fram till sthlm satt vi och vantade på min syster som nyss vaknat när jag anlände till sthlm, men hon kom tillslut och vi åkte till hennes jobb och drack en latte, som btw var galet god! :  ) Sen gick vi en runda på stan och hittade en nyårsklänning. Den är täckt av paljetter och det är coolt att jag ville ha den eftersom jag inte vanligtvis tycker om paljettkläder, men där hade dom skitsnygga, ska lägga in den sen.
Sen fick jag en lyckta från indiska av maria jätte fint att hänga i rumsfönstret : )

Maria bokade bord på hennes jobb så vi gick dit och käkade sen. Jag lovar att jag aldrig ätit så god mat i hela mitt liv! : O det var sjukt gott! Det var entrecote med hemmagjord klytpotats och en underbar sås! : ) Sen åt vi efterrätt och drack kaffe och sen hade jag ont i magen. Men det var det värt! Så jag kan rekomendera att alla som ska till sthlm ska gå och käka på Järntorgspumpen bar & restaurang i gamla stan.

Kommer kanske inte uppdatera min blogg nu speciellt mkt under helgen eftersom jag ska vara med mina babes! : D <3

En vanlig måndag i en unik Madeleine

Ganska så seg dag idag : / Ingen kemi heller för den är inställd : (
Så har bara haft italienska och sen gjort nada... Väntar på att Emma ska dyka upp hon ska nämligen lära sig att baka egna mer nyttiga bröd : ) Sen ska jag tvinga henne att absa lite med mig också! : D (hip hop abs)
Ska försöka hitta programmet som är på 40 min som är dö jobbigt men härligt när det är över : ) Vi får väl se var den skivan smygit iväg...

Längtar till onsdag då jag åker bort en sväg från denna håla, men kommer sakna min älskling så jag kommer bli sjuk. Men det blir nog bra för då försvinner min Patricia-sjuka och på torsdag åker vi till linkan och då försvinner linkan-sjukan också : ) Helt perfekt! : D

Hmm, tycker den där maskinen vart på mer än en timme nu så nu ska jag undersöka min mystiska tvättmaskin! : )
Men jag kommer säkert uppdatera senare ikväll eller inte, kom på att min älskling kommer hem idag! : D
Kan det bli bättre?!

Punisen vet hur man ska väckas

Idag vaknade jag kl 12 av att Sunisen kom och buffade i mig. Han var lite hungrig sådär så fick gå till hemköp och köpte burkmat, vilket gjorde han galen när jag kom hem. Han klättrade på bänken och buffade i mig för att han tyckte jag var för långsam, sen skorrar han med rösten så härligt när han vill ha något gott : ) Min älskling.
Sen kom Emma till mig för vi skulle ta medkartonger till henne så vi kunde städa lite i garderoben.

Vi plockade upp det som låg löst på golvet och la ner i kartongerna och vek ihop kläderna och hängde in Patricias kläder längst in och fick in allt deras där också (påsar, kartonger osv.) Det blev riktigt fint : )
Sen rev vi ner allt som låg på översta hyllan och vek ihop det också och la det fint på hyllan igen : )
Det var riktigt kul att få det fint så Emma känner sig mer hemma.

Sen fick jag smaka på pizzan hon gjort hemma, med kyckling, det var riktigt smaskigt!
Mycket väl godkänt på den ; )

Nu ska jag snart traska hem och städa lite själv där kanske : P Jag ska iaf tapetsera om i v-rummet så fort som möjligt, för har verkligen redan tröttnat på fondväggen(?) och de vita väggarna också. Det blir nog nougatfärgat där inne. Sen ska jag ha nytt till sovrummet, grått. : )

Hej då! <3

Den drömmen man inte vill ha!

Den här natten var verkligen inget att hänga i julgranen! Jag hade en hemsk dröm!
Jag drömde om bröllopet och det var inte kul.
För det första så var det bara 15 st som hade anmält sig att komma,(hans mormor eller morfar skulle inte ens komma) så när den stora dagen var här så var jag försenad till frisören, mamma vägrade stryka min slöja, katten käkade stackars fåglar utanför porten, vi hade inte ställt i ordning nånting!

Det fanns inga placeringslistor eller kort så dom skulle veta vart dom skulle sitta, men å andra sidan så varför skulle man behöva det när bara 15 st skulle komma! Blommorna var inte på plats, inte ens ljusskålarna var på plats. Snacka om att ha ett oförberätt bröllop, jag hann bara drömma tills jag klev in i bilen påväg till frisören sen kom Jocke och väckte mig! Tur var väl det!

Men det var hemskt att veta att bara 15 st av alla vi bjudit skulle komma. Det var hjärtskärande...

Nu kommer jag bli ännu mer besatt i att allt ska bli exakt som planerat, med andra ord perfekt!






Det får inte gå fel...

Oj, mer tårtor : O

Jag har hittat två nya tårtor...

     

Jag tänkte att om jag tittar lite mer kanske jag hittar en tårta jag vill ha mer.
Men det gick ju inte för att jag hittade ju två till jag vill ha i stort sett lika mkt... : /
Man gör det inte lätt för sig : )

Nej nu ska jag skippa bröllopet för ikväll och mysa med min älskling som ska åka till sin mamma i morgon...

Hej då <3

Tårtbeslutsångest!

Jag har tårtbeslutsångest! : O Jag vet inte vilken av tårtorna jag vill ha...

  

Den här tårtan är jätte fin och enkel men ändå inte. 
Men den är ju jättefin i rosa rosor, men tänk om den inte blir fin i vinröda rosor? 
Den har ju en väldigt vacker färgbalans som gör tårtan underbar! Men det kanske inte blir så med rött?

 

Och den här tårtan är ju inte så dum heller, den kan man faktiskt ta som den är och den har också en väldans vacker färgbalans... Men den kansek blir ful med bara tre våningar? Och med vinröda rosor vet jag redan nu att den skulle bli skitful så den får vara som den är om jag ska ha den...

Så ni kanske kan förstå mitt problem? Både min karl och min bror tycker den sista, men jag vet inte, jag vill ha båda! Måste nog bestämma själv för det blir nog fel om någon annan får välja åt mig... : S

Verkligen ett i-lands problem!

Fredag morgon... (när jag vaknar)

Det här mina vänner, är mina brudskor : ) Dom är så tjusiga att jag vill gifta mig nu på en gång.
Men det kan bli lite svårt efterson dom inte ens har kommit än ; D Smarta jag!
Men när dom väl kommer så.
Vill ni veta en till sak som är rätt smarrig? Ja klart ni vill! : D
Nu har det bara 2 månader och 3 dagar kvar! : D Är ni nervösa? För det är jag, lite iaf : P





Nu förstår ni att jag ska dricka kaffe med min underbara mamma och min gode vän Emma! : D
Jag kommer säkert skriva något strunt ikväll eller så : )

Arrivederci mi amici <3

Hittade i min bildermapp...




Det stämmer så jäkla bra in! : D


"SovaöverpartyHosMoster"

Amanda sov över hos mig i natt : ) Det är så mysigt när hon vill vara med mig! : D Vi satt och spelade hennes älskade musse pigg spel till nintendo. Det var kul till en början innan hon kom på att man kunde spela det fler gånger än en.. : S

Hon kom isäng ganska så sent så ställde min klocka på nio så vi inte skulle sova allt för länge... Men det var ju ingen fara med det för 8.20 är det en liten tjej som drar mig i armen och säger att jag ska vakna. Det är knepigt det där... Förra gången hon sov hos mig kom hon i säng tidigare och sov längre...

Men yrvaken och alldeles tom i huvudet drog jag röven ur sängen och satt på kaffe vilket gjorde mig genast mkt klarnare i huvudet. Det är hemskt att man blivit sån nu också ; D Kanske därför jag varit så trött alla andra dagar, för att jag inte druckit morgonkaffe. Jag måste erkänna att jag blivit en kaffepimplare : O

Men sen var jag duktig och gjorde frukost till mig, Amanda och Jocke : )
Det var så mysigt att äta tillsammans! : D
Nu ska jag göra lite mer kaffe tror jag, för det var så himla gott! : )

Have a nice Saturday, because I will! : D

"SovaöverpartyHosMoster"

Amanda sov över hos mig i natt : ) Det är så mysigt när hon vill vara med mig! : D Vi satt och spelade hennes älskade musse pigg spel till nintendo. Det var kul till en början innan hon kom på att man kunde spela det fler gånger än en.. : S

Hon kom isäng ganska så sent så ställde min klocka på nio så vi inte skulle sova allt för länge... Men det var ju ingen fara med det för 8.20 är det en liten tjej som drar mig i armen och säger att jag ska vakna. Det är knepigt det där... Förra gången hon sov hos mig kom hon i säng tidigare och sov längre...

Men yrvaken och alldeles tom i huvudet drog jag röven ur sängen och satt på kaffe vilket gjorde mig genast mkt klarnare i huvudet. Det är hemskt att man blivit sån nu också ; D Kanske därför jag varit så trött alla andra dagar, för att jag inte druckit morgonkaffe. Jag måste erkänna att jag blivit en kaffepimplare : O

Men sen var jag duktig och gjorde frukost till mig, Amanda och Jocke : )
Det var så mysigt att äta tillsammans! : D
Nu ska jag göra lite mer kaffe tror jag, för det var så himla gott! : )

Have a nice Saturday, because I will! : D

I'm doing it again!

Nu sitter jag här i ett mörkt kök alldeles ensam... Nej det var inte riktigt sant ; D Jag har lamporna tända i köket, jag skulle väl inte kunna sitta här själv annars, man vet inte om det svissar förbi en galning förbi fönstret och då mina vänner så kan inte Madeleine Björklund sova. Så det får vara tänt så jag inte kan se ut ; D

Måste ta mig in i duschen, glömde deon i morse så luktar skunk, eller nej en skunk luktar nog godare : O
Men då kanske jag kan få fason på skiten igen och duscha på kvällen ist för på morgonen, inte så kul om huden skulle få för sig att frysa utan sitt hudfett som dock försvinner när jag tvättar ansiktet :O Vilket dilemma, eller hur?

Jag ska bädda rent i sängen också, vilket inte är lika kul men sen är det galet mysigt, nyduschad och rena sängkläder! : )

Oh, jag måste bara berätta! Jag har strejkat igen! : D För er som inte vet så strejkade jag i somras också för att min Jocke inte fattade att man måste städa fast inte flickvännen säger åt en att det måste göras. Fast denna gång har jag gått på kläderna! Dom får tvätta det själv. Jag tvättar bara mina egna kläder. And it feels good!

Vi har bott här i två veckor i morgon och det är bara jag som bytt och tvättat kattlådan, damsugit, torkat golv och tvättat. Och jag kan inte ge sjutton i att byta och tvätta lådan för det får inte gå ut över mina bebisar. Men dom vet inte att jag stejkat, men dom lär märka det när det tar slut i garderoben på nödvändiga kläder : )  Det här kanske går in i skallen också! Jag är så evil, men måste man så måste man. Jag tänker inte passa upp eller leka deras mamma för det har dom redan : )

Nu ska jag duscha av mig den snuskiga doften...

Sov gott alla sötnötar! <3



jag kan spela apa

Idag träffade vi en anställd vi inte träffat förut. Hon var ju inte riktigt en människa som gick bra ihop med min kemi, så jag tackar min mamma för att jag kan spela apa : )
Men nog pratat om en sån människa som inte är så bra för en själv! Jag stannade till vid markusskolan för jag visste att Malin skulle hämta upp Amanda då : ) Det är alltid lika kul att träffa min älskling (Amanda då alltså : ) Hon är bäst i hela hjärtans världen!) Malin pratade med Amandas lärare och fick reda på en sak som inte ens borde hända! Gah! jag blev så ledsen när jag fick höra, det är fruktansvärt, det är som att se en repris i hennes liv som bara skulle utspela sig i mitt liv...
Men det ska bli en sån förändring på den fronten!
Sen gick vi hem till mig och drack kaffe och käkade lite rester som jag hade i frysen : )

Sen kom Emma hit så nu ska jag tjattra med dom två nördarna : D


Tjing! <3

One tree hill here i come!

Som sagt så var jag och Emma till Sara idag : ) Det var riktigt trevligt : ) Att vi inte tänkt på tidigare att åka till Sara, hon behöver ju faktiskt inte alltid komma hit ; P
Men vi kollade iaf på gamla bilder på Sara, och bilder när hon hade ett sånt vackert hår! : )

Fick låna med mig hennes hårddisk för att kunna lägga över one tree hill och Greys anatomy! feting nice!
Så nu ligger jag i min älskade säng och förbereder mig på en lång kväll med one tree hill : D
Tror även att min katt nyss lagt av sig en rejäl brakare för det stinker verkligen kattskit! : O Snuskkatt!

Natt och adjö! <3

En dag med flicksen...

Idag ska jag och Emma åka till Sara, närmare sagt om två timmar : ) Det ska bli väldans nice..
Men Sara ska skita i sin praktik idag så det blir en tripp hem till henne då : ) ska bara slänga in mig själv i duschen och fixa till mig så är jag fit for fight : ) Och då har jag verkligen inte tid att sitta här och häcka : )

Ciao så länge <3

Lampproblem...

Smartskallen nr1, som då är jag själv, har skällt åt min katt att hon absolut inte få ha ner min rumslampa i fönstret. Den är från ikea och har en underbar form och är röd. Den skulle jag självklart snubbla på, eller dens sladd snubblade jag på och den åkte PANG ner i golvet, och krukan följde med som en extra bonus. Jag kände bara hur arg jag blev eftersom dom inte finns att köpa på ikea längre. Jag är så deprimerad och det är ingen på tradera som vill sälja en sån heller : (

Så jag hamnade på ikeas hemsida och letade efter nya lampor... Jag fann dessa...


Denna skönhet till köket...

   
Den, eller...                             Den, eller....                            Den, eller...

Den, eller...                       Dom här två..?

Någon av dom jag nu lagt på rad är dom som är med i nomineringen till att få bli en familjemedlem här hemma i vardagsrummet och ersätta den stackars älskling som nu har fått dö en plågsam död...

R.I.P lampan... Hoppas du finner frid utan mig...

Tisdag

Var och hämtade dom allra sista sakerna nu från spökhuset! : ) Så skönt, men det var ju självklart att något skulle fattas, dammsugaren. Och det har runnit ut sand i hallen så får gå till malin och lånna hennes sen : P Vilken tur att vi bor på samma gård nu då : )
Men jag och mamma ska gå och köpa en ny när hon får pengar. Urk så arg jag blir. Men jag ska leta en gång till sen och se om den finns eller inte...

Var förresten ner på älvan och pratade mat till bröllopet, mums så gott det blir! : )
Hoppas alla tycker om det. Jag kanske borde boka åt alexandra något annat som är vegetarian, får maila älvan om det : )
Fast jag funderar över att vi inte tog en kötträtt. Jag är ju en köttdyrkare och nu menar jag typ, fläskfile sånt kött inte köttfärs eller kassler. Ska kolla vad priset blev eftersom vi har bestämt att gästerna ska få betala sin egen mat ist för att köpa presenter. Men presenter är alltid ett plus ; ) haha nej då skämt åtsido..
Hoppas det inte blir för mkt så jag kan ta en kötträtt också ^^

nu ska jag nörda på msn med syster! <3

Adios!

En måndag

Så skönt att vi äntligen är klara i spöksslottet : ) Jag och Mamma var och skurade ur hela skiten igår. Det tog ungefär hela dagen. Och nu är till och med nycklarna inlämnade. Vi har lite kartonger kvar där i källaren som vi ska hämta under veckan.

Har hållt på och fixat en massa i den nya vackra lägenheten idag : ) Gardiner har kommit upp i köket, blev riktigt snyggt där : ) Ska ta kort och lägga in sen när vi kommit mer i ordning och när vi skaffat en ny soffa för den vi har nu är hemsk! : O
Så det viktigaste inköpten nu är mer bestik och en ny soffa.
Nu väntar jag bara på maten sen ska det åka upp mer gardiner : )

Var barnvakt åt adrian i dag också. Det var riktigt mysigt : ) Han matade mina byxor, sig själv och katterna med sin mat. Riktig generös typ det där ; ) sen har Emma också varit här idag och kikat och hjälpt till : )

I morgon bär det nog av till Hedemora och fika på Saras praktikplats.
Men nu är käket klart!

Tjing med er!

RSS 2.0