Wilma en katt för sig...

Min kissemisse Wilma är nog den mamigaste (?) katten jag känner! Frida är nämligen hennes mamma, och frida är överlycklig nu när hon får gå ut. Men det kan jag inte påstå att Wilma är.
Hon går runt och skricker efter Frida så fort hon lämnar lägenheten, kollar på mig och skricker för full hals i mening med "din dumma idiot gör något då? ta in min mamma!" och grejen är den att hon är för feg för att gå ut själv, så det har jag redan provat. Hon kanske vänjer (?) sig tillslut och fattar att mamma kommer tillbaka in.
Mamma ska bara vara lite mordisk och äta en fågel eller en råtta någonstans och sen komma och mysa med mig i sängen så jag får fågelsjukan eller råttpest och dör så hon och Wilma kan ta över hela lägenheten och ha värsta partyn här. Nja, tillbaka till verkligheten men förstår ni mitt problem och sår i öronen, för hon låter inte vackert! :O


Wilma när hon försöker se söt ut,
dock innan Frida fick gå ut så här är hon normal. ;)

Wedding...

Har glömt att avboka kyrkan som vi skulle ha från början så prästen ringde idag och sa -ja vi ska viga er något bla bla bla... Jag sa till honom att vi har skjutit upp det, då trodde han vi lagt det på is och toneläget var "Jag visste att det inte skulle bli något och skjuta upp det betyder att man är osäker och inte vill".
Jag blev lite irriterad och sa nej vi har bara skjutit upp det till nästa vår för att det varit så mycket med skolan.
Jag är väldigt glad att jag inte kommer ha honom som ska viga oss. Usch han tyckte jag verkligen inte om, han sa dåliga skämt och sen nej då avslutade han det med för att jag skulle fatta att han skojade och övergick till det allvarliga. Nej tacka vet jag pingstkyrkan och Pastorn där! : D

Prästen som ringde lät också väldigt feminin och det gillade jag inte... Har inget emot karlar som pratar feminint annars med vill faktiskt inte ha en präst som låter så... Men det blir nog bra som jag planerat och mamma tjatade idag att jag måste sätta ett nytt datum men jag och Maria (mitt bollplank) håller på och pratar om det : ) Jocke och mamma tyckte att jag skulle bestämma mig, för jag vill inte ha på sommaren (för varmt) inte på vintern (inte min grej) inte för blåsigt (mammas kommentar) men jag har sagt våren, då det knoppar ute när allt håller på/har precis slagit ut.. Då är det vackert. Det visar bara att dom inte har lyssnar på vad jag sagt.. Men jag är inte förvånad över det.

Tycker mitt bollplank kan flytta hit nu så jag kan planera på heltid : ) För Maria älskar (har älskat) bröllop! : )


23/6-09

Skulle ut och cykla med min mamma halv 8, men blev klar innan så gick hem till henne. Nej då var hon inte hemma och cykeln var borta. Hmm, jag kom fram till den slutsatsen att hon nog cyklat till OKQ8 och köpt cigg, där brukar hon hamna om hemköp inte öppnat än ; D haha Fast det kanske inte är cigg hon vill ha?
Och min lilla bebis har börjat gå ut : ) hon är så söt ute i stora vida världen. Men hon ska springa in hela tiden och sen ut igen så det är ganska drygt. Man skulle bott i hus med altan så kan man ha altandörren öppen jämt så kan hon springa bäst hon vill : ) Min mor kallar så nu ska jag cykla och min slutsats var fel hon var hon Malin :*



Min lilla bebis : )

Håret...

  

Patricia här är mitt nya hår : )

Klippt : )

Har nyss varit och klippt mig. Blev jätte nöjd, men det var inte meningen från början att den skulle bli som den blev utan det var en annan frisyr vi utgick ifrån som slutade som den blev : ) Hon sa att jag hade jätte mkt hår ja tjockt hår och hon tunnade ut det jätte mkt men det känns som att det nästan inte är någon skillnad ;P haha
Men hon gjorde ett skitbra jobb där ! :D haha hennes kommentar var "nu ser du ut som en helt annan människa!" : )

Försöker hitta batterier till kameran så jag kan lägga upp bild på min spontana frilla :D men hittar inga : / alla är slut... Jäkla skit...
Men jag är iaf supernöjd och kommer tjata om det i år och dar :D Men mamma verkade inte tycka om det... Synd för henne : )

Måndag, klippa, städa.

Är det bara jag eller finns det fler som tycker att klockan går väääääldigt sakta.. :s Det är nog bara jag. Ni förstår jag är lite nervös över att klippa mitt hår. Har inte klippt mig hos en frisör sen jag var väldans liten, annars har bara min mamma eller hennes kompis typ toppat mitt hår. Men nu serni ska allt det slitna bort och såska det fömodlgen bli en frisyr också : )
Vill ju känna mig fin ibland och inte bara sätta upp håret i en knut hela tiden ; P
Nej nu ska jag göra något som driver tiden framåt och inte stå still...
Men vad? har redan städat hela lägenheten : )

söndag söndag söndag söndag söndag söndag söndag

Idag är nog den tråkigaste dagen på länge. Har inte gjort ett skit idag. Jo setat på balkongen med mamma och sprungit i tvättstugan.... Blä säger jag bara. Varken Patricia eller Linkan är hemma vilket gör livet ännu tråkigare.
Jag väntar på att mamma ska säga till så vi kan cykla men hon vill inte det nu för det är så varmt ute och hon tror att hon ska få en hjärtinfarkt och dö... Ja, så var det med det också.
Ska snart göra mat vilket är roligt, så något roligt blir det idag iaf... : ) Wiiie....

Äntligen!

Äntligen! Nu kan jag skriva. Kunde inte göra det tidigare i morse för den hade fuckat ur sig totalt... : s Måste ju skriva av mig här nu när jag inte har något att göra. Men iaf så har jag varit med min mamma till krylbo och hämtat min cykel. : ) Jockes bonusmamma städade lite i deras nyinglasade veranda : ) Blev jätte fint! Sen cyklade jag och mamma vidare till Wiggmans och fantiserade ihop ett hem vi sen ska skaffa oss : ) Dom har dåligt fina saker där! Hittade en skitmysig soffa där. Men den gick på typ 21000 så ; P det är bara att börja spara. Sen gick vi in på franzéns. Hittade gardiner där jag ska köpa i morgon, dom blev till köket. : ) Sen hittade jag en jättesnygg vas gick i rosa så ska köpa den med massa spröt till ska trycka in det i köksfönstret ;P lägger nog upp en bild sen.
Sen har jag varit på arbetsförmedlingen i 1 timme idag och fyllt i massa grejs.
Inte det roligaste kan jag säga! Men fick en rosa mapp "nytt jobb" haha! Alltid något.

Var till gallerix i går? eller var det i förrgår? ah i alla fall så köpte jag oljefärg och två vita tavlor som jag ska måla. : )
Fick presentkort där för vill ju att jag och jocke ska ha lite kul på väggen men nu blir det kul att göra det också! :D

Sen har jag beställt klipptid också! måste bli av med min hemska frisyr och klippa bort de slitna i håret. Men hon jag ska gå till, hade Bennys jobbarkompis (Linkans bonuspappa) blivit missnöjd hos. Så ska kolla där mamma ska klippa sig i morgon hur dom är så kanske jag byter ställe : )

Nu ska jag kolla lite på film och irritera jocke lite kanske : )


Tisdag 16/6

I morse gick jag upp med Jocke, typ halv 7  : ) Sen när han gick till jobbet gick jag på en morgonpromenad i en timme ungefär sen städade jag lite och fick världens sug att äta havregrynsgröt : ) Oh, så gott det var!
Tänker tvinga min mamma att följa med mig och köpa galgar. Ska göra om i garderoben : ) Det är ganska bra att vara sysslolös man fixar och håller på så mkt hemma då : )

Nu ska jag måla naglarna blå och gå till mamsingen ;D Haha

Förmiddagen blev ljusare...

Tidi (8) En liten melodi sådär på förmiddagskvisten : ) Nu är jag garanterat på bättre humör än i morse, för jag har sökt mer jobb... Det känns skit bra : ) Men vill fortfarande spendera min tid på annat än hemmet...
Jag vill ner på stan och shoppa loss på gallerix och åka till sthlm. Tycker det sista studiebidraget ska komma nu så jag kan åka till Sthlm och göra Sthlm osäkert : ) (som om det inte redan är så jäkla osäkert då) ; ) haha

Jag var lite busig och beställde en ny väska och nya skor igår på H&m:s hemsida ; P Det får ni se sen var det är, när det bahagar att komma hem till mig : ) Nu ska jag nog klä på mig från pyamasen och se om mamma är lite roligare än datorn : )

Jag kommer säkert in och skriver igen om vilka roliga saker det finns på Gallerix som jag aldrig upptäckt ; P



See yaah suckers! :D

måndag morgon och ångesten stiger...

Undra om det bara är jag eller finns det fler?
Jag har en sån ångest i kroppen för att jag inte har ett jobb. Eller jag vet inte om det är där det sitter men jag har iaf ångest över att jag inte har något att göra om dagarna nu. Finns ingen skola att gå till inget jobb heller... : (
Det är fasten skit jobbigt och jag har inte ens har något ledigt allt och känner redan såhär... Nu förstår jag alla arbetslösa människor. Fy vad hemskt att vara det!!! Nu ska jag äta min macka och tycka synd om mig själv plus se om jag hittar nå mer jobb...

Studenten 12/6

I fredags tog jag studenten! Helt underbart! gick nog upp alldeles för tidigt för jag höll på att dö av hunger innan jag var hos Linkan. Men jag överlevde! ; ) Mötte upp Patricia vid lidl och snorkallt var det. Inte skönt. Sen bar det av till världens bästa studentfrulle! Shit vad kul det var! Alla var som galna! : D Blev ett riktigt party där!
Sen vandrade vi vidare alla MP3or till vårt mediahus. Där fann vi våra mentorer och vi gick ovh tog kort.
Haha snubben som tog kort berättade för oss att vi var den odrägligaste klassen han tagit på idag! Vi jubblade lite halvt men han tyckte inte vi skulle ta det som en komplimang vilket vi gjorde! : )
Sen var det käk i parken, potatissallad, rostbiff/skinka och bröd. Det slank ner rätt fort sen gick Jag, Patricia och Sara ut och slank in bakom ett hörn och firade lite med cider : ) Kändes som att gå på högstadiet igen ^^

Sen var det betygsutdelning och jag fick mitt älskade SLUTBETYG! : D det var viktigast... Sen försökte vi skriva klart i varandras mössor men alla fick inte allas namn och skit... Sen bar det av till Aulan, den "älskade" aulan. Jag kan ju säga att det inte var det roligaste enda tills dom ropade upp "media" sen "Robin Lundkvist"! Shit vilket jubbel, iaf från oss mediaelever... Det var så jävla overkligt att någon på media fick stipendium. Vi på media har lyckats med något bra iaf!!! :D woho!
Ut ur aulan efter en timme, stå och vänta på att vi skulle få springa ut ur koppar/glasportarna! Galet!
När vi kom ut ur skiten som jag aldrig behöver gå in i igen var det galet mkt folk! Sen och hitta sin skylt det var en annan femma : ) Men det gick efter många om och men... Fick mig massor med grejer runt halsen och massor med kramar! :D Me like kramar... Sen var det bara flaket kvar och massa skrik. Tror vi åkte ett jäkla bra tag..
Sen var det hem och hälsa på alla människor och berätta hur underbart allt var med en röst som knappt gick att höras! Jag kan erkänna att jag skrek så mkt att jag fick hostattacker med jämna mellanrum ;P Men det är så det ska vara ! :D

Sen bar det av till Malin! där var det party party. Fast kanske inte party party på det sättet man själv hade föreställt det... Det var väldans mycket seriöst snack till höger och vänster. Och taxin tog hundra år så jag och Nicole började vandra från skogsbo innan vi fann en bil som tog oss till kingen och det som hände på kingen är en annan historia! :D


Bilder kommer sen när alla är samlade : )

Gårdagens mys : )

Igår hade vi grillning och lekar i vår lilla uteplats vid media. : ) Men det var såklart bara vi treor som fick ha det mys ; D
Våra mentorer köpte korv och bröd och en grill. Det var inte lite smaskigt att få i sig lite mat med näring i : D
Sen hade vi massa lekar! Kubb, det står mig nog närmast hjärtat, eller ja det beror väl på vem man spelar med och om man vinner eller förlorar ;P Men iaf det var iaf skit kul, och det mest otroliga var att nästan hela klassen var samlad. Det är inte alla gånger det hänt under 3 år : O

Innan grillningen hade vi tvingar Robin att rita på vårt lakan som ska sitta på vagen. Han vill ha lite fina svampar med så han fick det om han skrev MP3 : ) Den blev skapligt snygg när färgerna var på plats.
Jag, Sara, Linkan och Patricia var duktiga och stannade kvar och målade klart. Känns lite surt att alla bara drog sådär och sket i att hjälpa till. Det är väl deras student också?
Sen följde jag med och handlade till studentfrukosten med Linkan, Patricia och Eva. Shit vad det är dyrt att handla! :O Men vi är ju ganska så många i alla fall ; P GOTT kommer det i alla fall bli! : D
Nu ska jag terrorisera patricia med fler sms så vi kan bestämma när vi ska gå : )




Have a rainy day!

måndag, kväll och mkt

Efter skolan idag gick jag och Alexandra ner på stan och jagade peace and love biljett till henne. Tillslut fick hon tag i en och vi kunde äntligen gå ner och sola : ) Dom var lite läskiga dom där 3 och 4... Har aldrig solat i dom, 3:an var liten som jag vet inte vad, sen skulle den ner med knappar det var läskigt.... Sen tog vi en läsk på beppes och inväntade hennes buss sen åkte hon hem...
Men ensam blev jag inte efter det. Patricia hade bestämt att hon skulle umgås med mig. Vi kollade på ice age och sen gick vi ut och hade inget mål att gå så vi gick till Linkan som var hos frissan. Jävlar vad snyggt hennes hår blev. Det gillade jag verkligen : ) haha

nu sitter vi här tillsammans i min soffa och kollar på när Jockes lillebror, Edvin, ska spela halo och vet inte vart kvällen bär. : ) men det ska nog bli bra det med....


måndag morgon, 4 dagar kvar : )

Vaknade kl 6 för att Jocke skulle upp för att komma till jobbet. La mig vid halv 2 i natt så det känns ju inte så kul kommer vara som en död idag ;P men det får man väl leva med ;D

Det känns som att vi är den enda skolan i hela sverige som inte tagit studenten än :D De flesta skolorna tog ju studenten i fredags ;P Det var ju inte allt för tjusigt väder då inte ;P men kollade på smhis hemsida och det verkar inte som att vi får bättre : ( det skulle bli regn på kvällen på fredag. Men jag har ju beställt SOL!!! aja, nu ska jag fördriva tiden med något trevligt så jag kan få tiden att gå : )

En ovanlig söndag...

Idag har jag röstat : ) Det kändes skönt att kunna bidra med något bra : ) Sen drog jag till Patricia och kollade på förintelsen och pinade henne med lite ögonbrynsnoppning : D

Förintelsen är nog det värsta jag sett! helt rubbat! I den dokumentären får man veta så mycket man inte fått veta genom andra filmer och det man får veta i skolan... Helt sjukt! usch... visste att dom där var helt sjuka i huvudet men inte så sjuka i huvudet när man får höra fångar som pratar om det. En berättade att när dom skulle tömma eller vad dom nu skulle göra, iaf en gaskammare och då hörde dom skrik, det var ett spädbarn som överlevde, snacka om mirakel, men dom blev väl chockade och ropade på vakten och sa att någon grät, att någon överlevt. Vakten gick bara in och sköt bebisen och sa nu är den död eller inte nu eller något sånt. Helt rubbat! Usch!

Hade jag varit där och bliit tvungen att döda eller bli dödad då hade dom fått skjuta mig mellan ögonen. Alla säger att man gör allt när det kommer till ens liv. Men hallå! Hur skulle man sen tas med att man mördat någon, hur skulle man kunna ha det på samvetet att man haft ihjäl massa oskyldiga människor och BARN! Nää fy...

Nu ska jag kolla klart på CSI där dom är helt också är helt galna...

betygsättning, betygsättning och betygsättning...

Idag sätts betygen så nu kan jag slappna av, äntligen. Trodde aldrig jag skulle klara av det här : ) haha
I nian trodde jag aldrig att jag skulle klara av gymnasiet för att alla sa att det var så jobbigt och värre än högstadiet. Men det kan jag ju inte påstå att det är. det går nog jämt ut : ) 
Pratade med Jonas idag om foto-kurserna och det var skönt att höra att jag inte fått IG i det : D Och Walle blev lycklig att jag suttit och redigerat en massa i veckan : ) Så det blir inga IG alls på betyget! Wiho! Jag är så lycklig att jag äntligen är klar.

Så nu ska jag hem och sova ut och om en vecka är det Studenten! Fy vad jag ska fira att jag varit så bäst!! :D

Prov, skola, betyg, skola, prov...

Idag när jag kollade ut var det regn. Ganska skönt har saknat att ha på mig mina mjukisbyxor. : ) Idag skulle jag göra sista provet i naturkunskap och fick jag MVG på det här skulle jag få det i slutbetyget, kände att jag hade en jävla press på mig själv. Men tror du man klarade det?! JA SJÄLVKLART!!! :D Så jävla bäst!

Nu ska jag bara vänta på att skiten jag gör nu ska ladda klart så jag kan bränna ut filmen så jag blir godkänd i rörlig bild också. Det skulle inte vara kul att kugga på bara en liten skitgrej. Nej det här klarar vi! :D Btw nu är det bara 10 dagar kvar! :D sug på den ni!!! 

RSS 2.0