fredagens tokigheter : )

Idag hittade Sara hit. jälkans trevligt det du! : D
Vi hamnade som vanligt på balkongen och snackade och målade naglarna och traskade till hemköp och köpte korv med bröd : )  Det blev kokt korv och det var skit gott. Borde koka den oftare : ) Och sen blev det ett kakpaket också ; )
Sen satt vi ännu mer på balkongen och snackade och sen blev det så kallt att vi hamande vid datorn. Vi kollade på bulldogar och så valpar, gissa om jag blev förälskad! så sjukt söta varelser det är!!

Sen hittade Sara såklart cameran på bärbara och tog lite tjusiga kort ! : )



Sen blildades den här bilden bara sådär. Jag ser ut som en hårlös tös och sara, ja, sara hon ser ut hon ; )
Skrattade åt den gjorde vi iaf en del ; D haha
Sen tyckte Sara att jag skulle kolla på henne medans hon tuggade sin kaka, trodde hon fått kaka i näsan men icke då hon skulle vara lite rolig och blåste ut kaksmulor på mig ;D haha den var jag inte berädd på : P Sen slutade det med att det skulle vara roligt om man blåste ut mjöl på någon men det det skulle inte smaka så bra så oboy skulle smaka bättre : )
Sen skulle hon åka hem och det blev mindre kul men hon kanske kommer nästa vecka : ) det blir skoj, sen kanske vi kan få hit Emma och Alexandra också om vi har tur : )

Nej nu ska jag träna lite och duscha och sen laga lite mat : ) undra vad det blir för gott idag?

30/7-09

Igår var en trevlig dag : ) Var med Sara och Linkan. Vi kollade på tre kronor. Men det blev lite segt så vi gick till hemköp ist och hittade massa trevligt. Sen satt vi och snackade massa på balkongen : ) Det måste göras om med eller utan alla andra : )
Trodde faktiskt inte jag skulle umgås med några från min klass när vi slutade, hade den känslan då att jag skull bara umgås med Patricia och Linkan. Men så blev inte fallet, och det är jag väldigt glad över : )


Ha det gött!

Lördagmorgon

Klockan är bara strax efter åtta och jag är klarvaken och har redan gjort 1000 saker
Jocke har åkt på nått roligt grejs med sin pappa och lillebror : ) Så sitter här själv med Wilma och har det trevligt : )
Har hunnit bära upp saker från gamla lägenheten, just ja jag har flyttat upp en trapp till lägenheten ovanför, den ser likadan ut men den har balkong : ) Och Wilma älskar det! Haha hon blir så arg när man kommer ut på balkongen för att det är bara hennes ;P
Älskar min garderob nu : ) har massa plats för mina skor :* Har även målat i badrummet i morse : O
Men bara listerna, dom är så fult träfärgade så målade dom vita. Men ska måla väggen också sen, i grå tror jag, för just nu är dom en äckligt gulvit färg, tror inte väggarna blivit städade alls :S usch...
Nu ska jag bara förtsätta att städa och sätta upp hatthyllan och tavlorna : ) sen ska jag cykla till elgiganten och köpa sims 3 <3 wiiie! fy så skoj... Ska nog lura med mig mamma ( : ska nog köpa en ny vattenskål till pluttan också... hmm...




Ha det gött så länge! : D

Nu har jag också...

Blivit så cool och skaffat en Pixbox : ) ganska kul sida. Men ganska lik bilddagboken : P jag är lite kass så jag har båda : D men då har jag mer att göra. Det gillar vi. Klicka här för att komma till pixboxen och här för Bilddagboken och sök på maddelus : )

22/7-09

Idag har jag och Jocke varit förlovade i 4 år : ) shit tiden går verkligen fort. Det kändes som igår när vi satt i källaren, när han bodde hos sin pappa, och lyssnade på musik och jag var JÄTTE blyg : ) haha det var tider det... Men det är det nu också! Den tiden var rolig med den här tiden är och grejer. Nu behöver jag inte vara blyg för Jocke längre. Haha

Jag och min bror +  syster satt och pratade för ett tag sen och kom på lite onödigt vetade jag tänker förpesta era hjärnor med : )

1. Mattias och jag satt och kollade på "the big bang theory" förra veckan och där stod en kille och lutade sig mot ytter dörren (snubben stod i trappuppgången) och en annan trodde det knackade och gick och öppnade och killen där ute ramlar in, min bror tyckte den ideen skulle vara rolig att göra men det går ju inte. Ytter dörrarna i sverige går utåt inte inåt som i USA!

2. Jag såg på tv om det var reklam eller inte det handlade i alla fall om nagelack och hur man skulle hålla på med det. Eller fräscha fötter kanske det var btw så skulle man inte ha nagelack hela tiden utan man måste vila naglarna i en vecka annars gulnar dom.. Usch snuskigt att ha gula naglar..

3. Mamma satt och kollade på "Doctors" talkshow som går på TV4+. doctorer tar upp sånt tittarna vill veta. Men iaf så just undet det här avsnittet mamma såg handlade det om Bihålorna. Dom förklarade att slemhinnan i bihålen följa med ut om man snyter sig i genom båda näshålen samtidigt. Vilket kan leda till kronisk bihålsinflamation. Givetvis trodde jag att jag fått det eftersom jag haft bihålsinflamation och det är inte bra efter penicilinet(?). Men mamma räddade mitt för mycket tänkade med att jag inte snyter mig ur båda samtidigt : )

4. När vi satt i köket och kom på onödigt vetande så sa min syster att när man går över gräset så dödar man massor med insekter. Vilket fick min hjärna att leda till att alla människor borde gå på gräset oftare så att dom kan dö lite mer. Jag menar jag tycker vi har ett ganska stort överskott på kryp, speciellt myggor och spindlar, även dom små snuskiga fästingarna som mina envisa katter ska dra hem och sist men inte minst av dom har vi tvestjärtarna som jag btw idag dödade med silk bang! : ) bra till mer än städning.
 
5. Den sista onödigt vetande grejen. I våra toaletter snurrar vattnet åt ett håll när vi spolar i toaletten, men  om vi åker till andra sidan jorden så snurrar vattnet åt ett annat håll. Coolt va? fast jag vet inte om det stämmer för det var mattias som sa att det var så. Och gissa var han fått det ifrån? : D haha The simpson... Där kan det ju vara hitte på skit eller sanning det vet man ju inte ; P

tisdagkväll

Igår var jag med linkan : ) Det var skitkul! först satt vi och pratade en massa om allt som hänti våra liv. Det har verkligen hänt massor! : O Så det har väl inte varit händelselösa år även om alla inte varit så bra. ; P
Sen drog vi till mig och kökade korv med bröd och malin brände sig självklart på korven ; D hahah bara hon lyckas asså.

Sen drog vi med Colan och chokladen till en lekpark och satt på en bänk och blev brutalt attackerade av alla myggor. Så linkan kom på denna smarta ide att slå ihjäl dom och hittade en tändare i fickan.
Och ja, nu kan ju tänka er själv, hon började elda upp myggorna. Och det luktade inte gott vill jag lova ;D haha

Sen gjorde vi en hög med massa myggor som brann upp... Men dom tog inte slut dom är ju hur många som hellst. Är det inte fåglarna som ska äta upp dom? Jo, men ät upp dom då! Det finns ju för sjuttsiken ett överskott på dom som heter duga. Man borde tejpa fast sånna där mygspiraler på en och gå runt med dom. Då kanske man får vara ifred : )

.......

Vad trött jag är på alltihopa! Ska allt vara så jäkla svårt att fatta? Ska man inte kunna prata om saken bara för att du lugnat ner dig och vägrade snacka innan? jaja hoppas du kan sova gott iaf för det kan inte jag! Thanks to you!
Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden!!! Långt tillbaka...

torsdag

Igår skulle Malin hämta Wilma från mig. Men det klarade jag inte av så var tvungen att gå till mamma. Dom fick inte fast henne ( hon hatar att vara i buren så hon springer när den kommer ) så dom ville att jag skulle hjälpa men jag vägrade. Kan inte skicka iväg min bebis. Nej nej... Hon är nog orolig i själen som det är så hon måste vara där hon är trygg. Så dom ska stjäla Frida ist... : / Jocke blev inte så glad över det men han tyckte vi skulle behålla wilma eftersom jag blev så ledsen... Han är bäst han... <3

Men sen ska en annan komma och ta henne av mig men det vägrar jag! Hon får inte lämna mig! Hon skulle flyttat för länge sen men nu har hon bott här så länge så kan inte släppa henne. Och det är inte mitt fel. Så kidnappa min bebis ska jag göra : ) Pluttan...

Se ringde Jocke idag och sa att hans mamma blivit sjuk och fått åka till sjukan. Hon har "gått in i väggen" och är inte riktigt bra än och har inte tagit det lugnt så hon mår inte bra : /
Så han ska åka dit i helgen och kommer vara där mkt sa han : / inte kul inte kul ....


Hem ljuva hem...

Idag bär det av hem till Avesta. Inte kul att vara kvar och sitta hos Patricia medans hon jobbar till 5 varje dag ; P Nej, så jag ska åka hem till min sjuka älskling och pyssla om honom lite : ) Det är faktiskt skönt att få åka hem, borta bra men hemma bäst! : D
Väntar bara på att en timme ska gå så jag kan åka. Eller om jag ska åka med den som går halv elva ist för den kl elva. Det kanske är något fel på den och då kommer jag inte hem, missar tåget och skit. Bättre att vara ute i god tid : )
Hmm, då får jag ju gå snart! : D

Bilder bröllop ringar bilder

Idag har jag suttit och kikat på massor, då menar jag MASSOR med bilder om bröllop. Och nu kittlar det i tåna kan jag lova! Jag och Jocke sköt upp det för att det blev för mycket för mig med skolan och bröllopet samtidigt, jag orkade inte och var nära på att lägga ner både skola och bröllop. Men stängde av bröllopet ett tag och gjorde klart skolan. Nu har jag tagit upp bröllopet efter mycket tjat av min blivande man : ) (klingar fint i öronen). Det blir den 23 januari 2010, på våran 6 årsdag : )
Det blev vintern eftersom han är pollenallergisk. Ja, jag kan vara omtänksam ibland : P

Jag har redan skissat upp bilder på klänningar jag vill ha till partyt efteråt. Vill inte ha den klumpiga klänningen under dansen och så. Det blir jobbigt nog iaf : P Men iaf så har jag skissat upp 3 förslag, vet inte vilken av dom jag vill ha men det går nog att välja i slutet i alla fall : )

Hmm, tillbaka till det jag egentligen ville visa, när vi kollade på bilderna hittade jag min nya kärlek!!! Har alltid varit "besatt" av en ring, men den här! oj oj oj säger jag bara. jag är förälskad på riktigt!



Den vill jag ha! det är den vackraste ring jag någonsin sett i hela mitt långa liv!
den är så perfekt den kan bli. Jag måste ha den!
jag vill bara hoppa upp och ner för att jag får lyckokänslor i magen av att se den.
Den får mig verkligen att tänka bröllop. Mummmmms säger jag bara!
Trodde inte att den där flick flickan bodde i mig. Men det gjorde den banne mig!




P.S
Som ni alla nu fattat så kommer min blogg förmodligen mest innehålla bröllop.
Men det är vad mitt liv mesta dels kommer innehålla så det är bara att stå ut med mina underbara samtal med bloggen om alla klänningar jag vill ha för att jag inte kan välja en, och alla dumma saker som finns 100 ex av och såklar lite utbrott på min älskling : ) men det kan nog bli rätt smaskigt! :D
D.S

fredagkväll och lördag : )

Nu är jag i sthlm : ) Har i och för sig varit här sen i torsdags men iaf ;P var på fest igår hemma hos Patricias kompis : ) Galet kul det var och galet var det verkligen!!! : O
Vi satt ute i hennes trädgård på framsidan på radhuset. Det var mys.
Sen trippade det in människor eftersom. Hennes syster kom dit med hennes kompis.
Kompisen blev dåligt full på alla shotar på whiskey, rödvin och sprit så hon ramlade ner för trappen och fick avsluta kvällen i en hink. Vi andra hade det fortfarande trevligt och det kom till lite människor.
Trevliga varlelser iaf. Jag sov hos patricia så vi skulle åka kring 3. Gick till t-banan strax efter 3 och det var en halv timme innan den skulle gå så vi sket i det och köpte french hotdogs och tog en taxi till östberga : )
galet skönt att få sova. Är inte van att vara en nattuggla. : s brukar vanligtvis läggan mig vid 11 inte 4 halv 5 ;P
Men det jobbiga tog inte slut där inte. Det var väldigt varmt. Sov med ett täcke, vilket jag ångrade stort när jag vaknade vid en  7 halv 8 kanske. Det var massa svett i pannan och i nacken kändes som att ryggen hade sugits fast i sängen av allt svett så jag var tvungen att gå och dricka vatten men fick det inte kallt. Och tänkte hur i sjutton kan Patricia och Patrik sova i den här värmen, jag döööööör! men tillslut somnade jag också : )
Det var skönt att komma till maria sen och snacka lite med henne och ta en dusch.
Jag har nog inte känt mig så här fräsch (?) på länge :/
Men nu ska jag vänta på att Patricia orkar röra på sig :D


Heej då : )


RSS 2.0