Lägenheten!

Igår när Jocke skulle gå in till bolunden och fråga om vi kan få nyckeln innan helgen, då ringde hans telefon och det var hon, från bolunden, som ringde ^^ Lite komiskt! : )
Men jag blev så lättad och lycklig. Jag önskar vi kunde flytta idag! Det skulle bli så underbart! Men jag får vänta i en dag till men vi fick iaf nycklarna igår : )
Nu behöver jag inte fundera på hur vi ska kunna komma ut härifrån innan kl 12 på måndag : )

Nu ska jag försöka packa ner dom sista sakerna eller ja det som går : )

Hej så länge : D

It's like a bad dream!

Jag vill bara skrika! Ditt j*vla arsle! Skjut dig själv! Hur har du mage att bete dig så?!



Tänker på dig min pössgööörka! Önkar det fanns något jag kunde göra för dig! <3

En lyckad dag

Det blev inget bak med Amanda igår : ( Vi hade annat för oss istället som att handla och knasa i köket : )
Men det var mysigt att få vara med min trollunge!

idag har jag spenderat dagen med att träna typ "kickboxning" hemma i en timme : ) Svettades som bara den. Sen efter en dusch och lite mat i magen drog jag till Corner och fikade med Emma och Sara. Det var ett tag sen så det var kul att träffas och umgås. Kändes som att jag pratade jätte mkt idag. Tror jag har en "prata-hur-mkt-som-hellst-dag idag : ) Men dom kan vara trevliga på sitt sätt : )
Drack en Cafe brasilia eller om det stavas kaffe brasilia, men skit samma god var den i alla fall : ) Mörk choklad, kaffe mjölk, grädde på toppen med riven choklad. Mummmms!
Sen Gick jag och Sara till mamma. Vi pratade lite om allt mellan himmel och jord. Råkade även visa min klänning till Sara, kunde inte hålla mig. Så ja Emma du kan också få se den irl ; )

Sen skulle Sara åka hem så jag blev ensam kvar hos mamma, ska snart hem och laga mat till matvraken där hemma. Kanske ska ringa och säga att jag är hos mamma, Jocke kanske efterlyser mig snart eftersom jag sa att jag skulle komma hem : P
Men det går nog ingen nöd på honom han har ju sitt spel så länge : P
Oh btw så visade jag en grej från Saras bilddagbok för mamma. Det var ett set med pärlor så man kan göra en bild. Skit coolt, mamma skulle köpa och göra en bild på vår älskade Allan... <3

Men nu ska jag inte sitta här och skriva massa trams mer nu ska det bli mat! : D

Adios amigos! <3

Min trollunge

Idag ska jag vara barnvakt åt min manda : ) Malin ska ut och gå av sig lite energi och jag ska pussa på min trollunge! : )




Sen om hon har tur så hinner hon med att smaka min bröd jag ska baka idag och kanske baka också : )
Då blir det roligare att göra bröd.
När Jocke kommer hem ska han få följa med till affären för det är så grymt tråkigt att gå själv : P

Puss och puss så hörs vi sen <3 : )

Jag klarade det! : D

Jag klarade det! : D Jag åt en halv omelett idag till frukost/lunch! : D
Anledningen till att jag blir så glad är att jag inte har tyckt om omelett,
bara lukten av den har nästan får mig att spy! Det har vart så sen jag kanske var 8?
Men nu kan jag äta kokta ägg fläckfritt och äta en halv omelett : D De ni! Jag tar mig fram i  utvecklingen! : )

Mörkrädd? Verkligen...

Har sovit hos mamma i natt eftersom det inte är en katt hemma.
Haha där var jag ju fyndig, katter finns det hemma : D men ingen annan levande själ...
Är lite mörkrädd av mig så törs inte vara hemma själv ; P

Mattias är hos sin kompis på lan och Jocke hos sin mamsing i v-ås.
Men det gav mig bara en anledning att mysa ihop det med mamma! : )
Vi kollade på tv4 fakta, vilket aldrig är annat än dödligt intressant. Speciellt på kvällarna då dom visar mordutredningar och sånt spännande. Det var skönt när det tog slut så man kunde blunda och slockna.

Idag kommer Jocke hem! : ) Som jag har längtat! Sen har Linkan också kommit hem från skolan sin under höstlovet vilket jag också längtat efter! Det är inte varje dag längre man träffar henne. Så vi ska umgås lite idag : )
Nu ska jag laga någon mat till mamma! Hon är ganska slarvig på att äta när hon är mitt uppe i något..

Hej så länge! <3

Snö vart är du?

Allvarligt! När hade snön tänkt att dyka upp? Jag är trött på hösten nu : ( Jag vill att det ska knastra under skorna när jag går ut! : D
Och så julen kan komma så jag får pynta.
Jag kan ju hoppas på att den dyker upp innan November hinner börja annars...



...blir jag så arg! : O

Så tokigt det kan bli

Höstmarknaden var inget att hurra över, eller jo, jag och min bror köpte hjortronsylt! typ sveriges godaste sylt! Eller världens ^^
Men iaf så fick vi provsmaka först och det smakade exakt som jag hade kommit ihåg det! Det var ljuvligt! Mitt hjärta skuttade av glädje och jag kommer leva på den där skeden sylt tills jag tar en ny! : D haha
Så snart ska här göras pannkakor! : D
Men nog om det resten av marknaden var inte så kul, jag menar vad finns där som man inte kan köpa någon annanstans? Jo visst det är billigare men håller det då? Om man t.ex. tar strumporna man köper där så håller dom ju inte speciellt länge... Inte så länge som dom borde?

Och det är bättre på karnevalen då är det mer "knallar på stan" än vad det är nu. det har nog aldrig varit så låte som nu?
Aja, det kan ändå vara lite kul med något nytt i stan : ) Man får ju iaf träffa avestas befolkning : D Det kan alltid vara trevligt. Ska väl antagligen ner en sväng i morgon också och titta med min bror kanske : ) Han ville ha sig en ny plånbok... Det ska det väl finnas?

Efter marknaden drog vi oss till mamma och drack lite kaffe och kikade en glutt på tv:n. det visade sig att det höll på att bli stopp i mammas toa så hon ringde vaktis och det kom en gubbe med en "mini sug och spolbil" typ : ) Det var lite kul...

Nu ska jag äta mina cashewnötter och njuta av varje tugga! : D (Jag kommer aldrig lära mig att stava till det : S)




Hej då! Buona notte! <3


Alltid lika hemskt med redovisninger

Ja, jag kan ju börja berätta om redovisningen. Den är alltid lika hemsk. Eller ja tills man kommer igång. Nervös som en kratta pallrade jag min bak till datorn och skulle logga in på min inloggning och startar upp powerpointen. Kändes som att jag pratade snabbt och darrade på rösten av nervositet.

Men Emma sa att så var inte fallet. Det lät bra sa hon. Men när man ska vara lite duktig och försöka säga rätt saker, eftersom vi inte känner dom vi går kemin med, men i alla fall, jag tar mig till slutet, jag tar mig till sista meningen och sen kommer jag till sista ordet, som bler helt fel.

Ja det var ju ingen som märkte det utom Emma då för jag var så glad att mitt var sagt : ) Nej då, då ska hon påpeka att det blev fel. Det blev ju ännu mer pinsamt. Jag tyckte byggindustrin var bättre än bryggeriindustrin ; P Haha men det är inget att haka upp sig på, man får bjuda på sig själv helt enkelt : ) Det är ju inte så att det kommer att hemsöka mig resten av livet.

Nu ska jag vänta på att min bror ska sluta sin praktik och sen kila ner på höstmarknaden!

So long, again!


Fredagen innan lovet

Nähä, ingen snö idag heller : ( Men kanske lika bra att den inte kommer fören vi ska flytta. (Skriver bara så i hopp om att snön kanske vill komma då!)
Skulle betala in hyran idag, men hittade jag inbetalningsavierna? Nej då. Dom har någon trollat bort.
Ingen nämd ingen glömd ; )

Så betalade andra räkningar istället. Kändes skönt att ha det avklarat.
Försov mig idag också, inte kul. Men är man uppe lite för länge kan jag tänka mig att sånt händer.
Vi ska ha redovisning idag på vårt kemiarbete, koldioxid, inte speciellt kul kanske men bra betyg får man hoppas på ^^
Vi skulle göra en powerpoint, så ni kan ju tänka er att Emmas och min powerpoint är vackrast! ; P
Nej nu ska jag göra min klar, ska på praktiken om en timme : )

So long humans!

Fint avslut för dagen...

Hade lite tråkigt så klickade fram paint : )



Gjorde en liten bild till min älskling : )

Sen hade jag lite mer tråkigt och klickade fram camen på datorn...

 


Så bildades den här trevliga bilden : ) Som får vara ett fint avslut på denna dag. Ska snart krypa ner i sängen och hoppas att det möjligen kanske har kommit lite snö tills i morgon : ) Och nu i helgen är det höstmarknad! : D Underbart!


Natt natt
Buona notte <3

Dagen innan helg

Inatt sov jag ensam : ( Det var inte speciellt mysigt med tanke på att jag aldrig sover ensam nu för tiden : )
Men det kan ju vara bra att komma ifrån varandra lite och känna den där saknaden. Den är rätt mysig för då känner man sina känslor extra mycket : )
Så på lördag kommer min älskling hem igen. Men han har det nog mys med sin mamma : )

Jag ska ta en dag då vi ska mysa till det extra ! : D Laga en god middag ihop och kanske gå på bio och bara vara kära! <3 Fy så mys. Det har han nog inget emot : )

Och i morgon kommer Linkan hem! : D Det bästa på länge! Haha hon trodde att jag glömt bort att hon ska komma hem nu under lovet. Men det har jag minsann inte jag har tjatat om det ett tag nu! Så det blir ett prima lov kan jag lova! Bara jag får flytta någon gång också : /

Nej nu ska jag göra något vettigt... : )

Tur eller vad?

Igår åkte jag som sagt på en dagskryssning med mamma, Christa och Malin : ) Det var roligt! Vi åt viltköttfärsbiffar vilket satt väldans bra i magen. Den gungade på ganska bra. Jag vinglade runt som ett fyllo inne i taxfreen med min syster : D haha så knasigt det kan bli. Hittade massa skojigt godis. Pengarna fick gå åt på turkiskpeppar och en stor toblerone med nuts and fruit : D

Bussen hem tog 100 år... Var hungrig som ett tok men ville inte betala 40 spänn för en liten sketen fralla med gammal ost på. Nej, då fick magen hellre grina för att den fick massa godis i sig. : )
När bussen äntiligen tagit sig till Avestas älskade busstation så var det bara att traska hem till Mia och Johnny : ) Där blev vi kvar till efter 12. Mia var lycklig över sina turkiskpeppargodis och Johnny för sin cigarr.

Haha jag är ju jag också... Min handväska har hängt ute hela natten på min cykel. Med plånbok (innehöll pengar), bankomatkort och ja allt man nu brukar ha i en plånbok och väska. Men inget var borta. inte ens dom lösa pengarna. Snacka om att jag har rätt snubbe på min sida! : D
Mamma skrattade när jag berättade det och att det måste vara av att bo i huset man blir så. För sen hon flyttat har hon inte ens glömt spisen på som hon alltid gjort tidigare. Men jag säger som jag alltid har sagt. Det bor något i denna kåk som inte ska bo här. Troll, spöken you name it!

Niagrafallen attackerar!

Snoret invarderar min hjärna! :O Eller inte riktigt så men om man vill överdriva så : )
Man skulle kunna förklara det med att det är niagrafallen i näsan i alla fall. Uscha...
Snart ska jag hoppa in i duschen och bli lite glad : ) För lite glad blir man av att duscha! I morgon på min lediga dag ska jag åka på dagskryssning med mamma, hon ska väl antagligen köpa billigare cigg och jag kommer säkert få köpa på mig också så hon får fler ; P haha

Nu ska jag göra något åt min "sjukliga" kropp, niagrafall i näsan och illamående japp japp. Lite herbalife te det gör susen!


Hej då! : )

Flytt och kort...

Igår flyttade mamma till sin nya lägenhet. Jag följde med henne efteråt och hjälpte till med att få möblerna på plats och plockade upp alla hennes köksprylar : ) Det kommer bli så superfint när det är klart!
Sen kollade vi på gamla kort mamma hade i en låda. Jag hittade kort på min kusin linnea när hon var pytte liten och På min andra kusin Linus när han var polare med min syster Malin : ) Lite kul faktiskt!

Sen hittade vi bilder på när mamma var bebis. Allvarligt det är nog den vackraste bebis jag sett. Bebisar brukar oftast vara söta och fina men mamma var en väldigt vacker bebis! Det blev en bra kombination på mormor och morfar : ) Inte tala om att morfar såg ut som en filmstjärna när han var ung. : O
Så nu tog jag kortet från när mormor och morfar gifte sig för det ska jag förstora och ha på väggen! : ) Väldigt vackert kort!

Nu ska jag sluta beundra min vackra familj och återgå till det onödiga : )

Hej så länge!

Onsdag idag

Jag vaknade av att det var vakna med the voice på tv:n. vilket var mkt trevligt, men det mindre trevliga var att dom sa att dom fått snö! Varför snöar det där före här? det tycker jag är orättvist : ( Jag vill ju också ha snö... Det blir så mysigt med snö och så blir det mörkt och dystert ute, då tänder man en massa ljus inne ist och har det super mysigt med sin älskling : ) Det ser jag fram emot! : D

Nej, nu ska jag klä på mig och sminka mig så jag kan dra med mamma och kolla på en ny soffa för den vi har nu passar verkligen inte ihop med vårat nya vardagsrum.

Hej så länge! :D

Just ja får inte glömma att tala om för alla här också att min kusin har fått en bebis i förra veckan! : D jag är så glad för henne och hennes pojkväns skull! : D Helt underbart med tillökning i släkten!
GRATTIS LINNEA! : D


Ciao!

I helgen har jag och Jocke varit i hos hans mormor och morfar : ) Lika trevligt som vanligt har det varit och skratta får man göra så man nästan får ont i magen : D haha Och deras mat! Shit asså, det är banne mig den godaste maten jag ätit skulle jag tro! : ) Jag har till och med ätit svamp, champinjoner vilket jag inte i vanliga fall äter, inte heller blomkål. Så jag var måttligt förvånad att man kunde göra något gott på sånt "snusk" : )

Jag och Jocke har hjälp dom att förbereda för vintern, typ : ) Vi plockade kvistar och små grenar som blåst av träden och sen har vi hjälp hans morfar med att klyva ved och stapla den, sen har vi lagt ut plankor på tennisplanen så den inte blir förstörd. Jag har haft det underbart trevligt i helgen : )
Sen får jag ju inte glömma att jag, Jocke och hans mormor har spelat majong också! Det spelet måste jag skaffa mig! : )

Det är så skönt att komma bort så, det blir att man umgås på ett annat sätt. Där finns det liksom ingen dator eller tv som man är speciellt brydd om. Där ute är det bara gemenskap! Det är så skönt att det finns en sån plats. : )
Nu ska jag få en sån stund här hemma också, fast dock framför tv:n med min älskling <3

Hej då!

Blandade känslor!

Åh jag är så glad att jag skulle kunna kyssa marken! : D Idag kom min nya brudklänning, och den är vacker!
Jag blev alldeles till mig och ingen fick röra den som inte hade tvättat händerna. Antar att det blev rätt nu va? ; )
Jag vill gifta mig nu med min älskling! I morgon också! Och alla dagar i hela livet vill jag gifta mig med min älskling! Vi kommer vara så fina både han och jag! Den dagen kan inte gå annat än bra! : D
Allt kan gå åt pipen men inte vår tro om vårt liv tillsammans! Vi ska få dela något tillsammans som inte kan bli mer äkta!

Sen var jag och hämtade ut min tiara. Har tyckt att den ser lite halvtaskig ut på bilden men beslöt mig att beställa den iaf för att jag höll på att dö när jag såg den på en antagligen redigerad bild. Jag säger bara OMG! Jag blev så lycklig när jag öppnade kartongen! Den är så otroligt vacker! Bilden kan slänga sig i väggen! Jag fick till och med tårar i ögonen när chocken lagt sig!

Jag hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle kunna känna på det viset.
Det var verklighet. Nu är det på riktigt, jag ska äntligen få gifta mig med mannen jag älskar mest av alla!
Han jag vill dela hela mitt liv med, få barn tillsammans med, sitta på ålderdomshem tillsammans med och fortfarande känna den kärlek till honom som jag känner nu! Jag älskar honom mer för varje dag som går!


Och alla som inte gillar detta kan slänga sig i väggen! (Men jag kan inte förstå varför vissa tycker att det är en dålig ide? Mitt OCH JOCKES bröllop)

Men det viktigaste är vad vi tycker : )


Sen blir jag så trött på alla, varför kan dom inte förstå hur en blivande brud är? Hur glad, exalterad hon är? Hon behöver sina vänner som hjälper henne och stöttar henne genom hela processen? Men varför är det inte så? Jag är glad över min stora syster Maria som hjälper mig hela tiden, som förstår hur jag känner! Jag är så himla tacksam över min mamma också som hjälper mig med det mesta som egentligen ens vänner ska stötta en med. Jag trodde att ens väns bröllop skulle vara så mycket större än vad det verkar tyckas.

Och Jocke, min dröm! Dig kommer jag vara evigt tacksam över, att du ens finns, det är det bästa! Men att även du finns där för mig och att du orkar lyssna på mitt prat! Jag vet att du inte läser detta men en vacker dag kanske du gör det : )


VÅRT bröllop kommer bli sagolikt!

En vanlig onsdag

Idag hjälpte jag mamma i hennes nya lägenhet! : ) Målade om i köket medan hon spacklade i de andra rummen. Sen käkade vi lunch på pizzahuset, en kebabsallad, satt fint i magen : ) Skulle även in på pacific men hann inte med det så det får bli i morgon. Ska hjälpa mamma i morgon också med att måla : )
Men nu ska jag träna träna träna : D


Ciao!

En tisdag

Idag har jag och Emma varit på lärcentrum i koppardalen. Vi ska läsa religion B och det verkar inte alls så svårt : ) Mer roligt!
Det är iaf uppdelade i diagnoser och uppgifter vi ska göra under 30 veckors tid.
Men vi kan jobba snabbare om vi vill det. Vilket låter lysande!

Dagen är förövrigt inte alls så rolig. Allt känns som att jag skulle vilja spy på allt och alla! Är det inte någon som gnäller här så är det en annan som gnäller där. Jag är så himla trött på allt gnäll! Face it! Det är som det är!
Dagen började visserligen bra men den gick utför. Hmm jippie... Nej..

Det var iaf trevligt när Jockes pappa kom på besök en stund idag : )

Antar att det är många dagar som går upp och ner. Nu ska jag gå hem till min Julia och min Wilma!

Hej då!

Smyckeset!

Mina smycken kom i fredags! : ) Dom är så fina!

       

Jag fick ta 2 bilder för att kameran tyckte inte att bilden skulle bli bra med blixt på halsbandet. Men det första bilden visar iaf hur ljust det är och den andra visar mer tydligt hur det ser ut : ) Och den matchar min tiara också  : ) Ska hämta ut den någon dag i veckan också!

Mycket trevligt tycker jag : D


Helgen!

I lördags var Jag, Emma och Alexandra till Sara. Vi åt kladdkaka som Emma hade bakat : ) Sen Gosade vi lite med Alba. Henne ville jag stoppa ner i väskan och springa hem! Äckligt söt hund!

Sen åkte vi och handlade till vår utflykt til Saras stuga och sen bar det av till stugan i skogen : )
På vägen dit skulle Alex förklara för sin pappa hur man åkte, så Sara och hennes pappa kollade med GPSen hur man skulle åka. Då kommer den repliken som gjorde halva dagen.
"-Hur stavar man till GPS?" Det var Alex som var lite vilsen i stavelsensvärld ; D Haha

När vi väl kom ut till stugan så grejades det med elden och sen spelade vi TP.
Sen käkade vi tacos utan lök : ( Vi köpte en lök men den hade tydligen ben och sprang för livet, för den hittade vi aldrig mer. Inte ens i bilen. typiskt...
Sen åt vi oss proppfulla med käk och fortsatte över till gott gott. Chips, ostbågar, djungelvrål och kakor.
Vi kollade på white noice och jag höll på att skita på mig. Jag har blivit så känslig för skräckisar. Usch! Jag som alltid älskat det. jaja det blev en romantisk komedi efter, the proposal. Den var faktiskt riktigt bra : )
När det var rökpaus så flög en mygg rakt in i gapet på mig. Vet inte om den kom ut med spottet ett om den vandrade vidare. Hmm. o.O

Sara gasade ur sig riktigt ordentligt men inte långt efter kom vi andra : D haha vilken kväll!
Det måste vi göra om tjejer!


              


                         Kladdkakemonstret             Sara tyckte mattan skulle få smaka lite.


Arrivederci!

En inte alldeles vanlig lördag

Idag ska jag, Emma och Alexandra hem till Sara. För idag fyller lilla Sara år! :D GRATTIS på dig!
Vi ska köpa massa mat och dra ut till hennes stuga och bara ha det mys! : ) Det blir skit bra det...

Nu ska jag fortsätta att städa för det ska komma några i morgon och kolla på lägenheten så man vill ju inte att det ska se ut hur som helst : )

Ciao! <3

RSS 2.0