I'm doing it again!

Nu sitter jag här i ett mörkt kök alldeles ensam... Nej det var inte riktigt sant ; D Jag har lamporna tända i köket, jag skulle väl inte kunna sitta här själv annars, man vet inte om det svissar förbi en galning förbi fönstret och då mina vänner så kan inte Madeleine Björklund sova. Så det får vara tänt så jag inte kan se ut ; D

Måste ta mig in i duschen, glömde deon i morse så luktar skunk, eller nej en skunk luktar nog godare : O
Men då kanske jag kan få fason på skiten igen och duscha på kvällen ist för på morgonen, inte så kul om huden skulle få för sig att frysa utan sitt hudfett som dock försvinner när jag tvättar ansiktet :O Vilket dilemma, eller hur?

Jag ska bädda rent i sängen också, vilket inte är lika kul men sen är det galet mysigt, nyduschad och rena sängkläder! : )

Oh, jag måste bara berätta! Jag har strejkat igen! : D För er som inte vet så strejkade jag i somras också för att min Jocke inte fattade att man måste städa fast inte flickvännen säger åt en att det måste göras. Fast denna gång har jag gått på kläderna! Dom får tvätta det själv. Jag tvättar bara mina egna kläder. And it feels good!

Vi har bott här i två veckor i morgon och det är bara jag som bytt och tvättat kattlådan, damsugit, torkat golv och tvättat. Och jag kan inte ge sjutton i att byta och tvätta lådan för det får inte gå ut över mina bebisar. Men dom vet inte att jag stejkat, men dom lär märka det när det tar slut i garderoben på nödvändiga kläder : )  Det här kanske går in i skallen också! Jag är så evil, men måste man så måste man. Jag tänker inte passa upp eller leka deras mamma för det har dom redan : )

Nu ska jag duscha av mig den snuskiga doften...

Sov gott alla sötnötar! <3



Kommentarer
Postat av: Sara

så jävla rätt! dom lär ju lära sig ;) keep it up, girl ^^ :*

2009-11-14 @ 00:16:27
URL: http://freaksaraa.blogg.se/

Lämna din kommentar här!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du också blogg?:

Skriv ditt ord!:

Trackback
RSS 2.0